0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar merhaba, benim merak ettiğim bişey var bebek doğmadan biberon alınmalı mı ? Sonuçta biberonlarin aya göre çeşitleri var mesela bebek ilk 6 ay anne sütü emiyor ya o süreçte biberona ihtiyaç oluyor mu ? Veya biberon nasıl alınmalı 2 aylık 6 aylık gibi çeşitler gördüm her birinden mi alinmali her ihtimale karşı ? Teşekkürler simdiden

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra lazım olduğu için aldım 15 gün kullandım sadece sarılık döneminde

Philips cam aldım 0+ uçlu olandan 
(14,487 puan) tarafından
Ne kadar di
tarafından
Aşkım 110 du
(14,487 puan) tarafından
Uf ya..
O kadar pahalilarki..
Bakalm bnmde almam lazim
tarafından
Başka marka al kuzum maddiyatina göre
Valla yakın olsak verirdim başlığını degistirdin sadece  
15 gün kullandık dolap bekliyor şimdi
(14,487 puan) tarafından
Saol kuzum benim yüreğinden öperim valla  ucuz biberonlari Faruk tutmamisti çakal :)
Şimdiden biberon bakıyorum kiza
-Reklam-
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Ben aldım hamileyken ama kızım hiç biberon tutmadı öyle kenarda kaldı biberon
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Alabilirsin canım su içmesi için vs ihtiyaç olabilir
0 oy
tarafından
Bir tane 0-6 aya uygun küçük biberon aldım 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kasik biberon alacagim cNm meme reddi olmamasii umarak
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bence doğduktan sonra duruma göre bak ben doğmadan aldım ama kullandım 2 ay emdi çünkü kızım sadece ama kuzenim de doğmadan aldı onunki maşallah hiç biberon kullanmadı kaldı öyle biberon boş yere
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Bence gereksiz. Anne sütü alırsa seni emecek. 6 ay su da içmiyor zaten. Ben, gerekli olursa alma taraftarıyım. Oğlumda gerekti babası aldı geldi hemen. Kızımda gerekmedi hiç misal. Gerekirse her yerde eczane var alınır hemen. 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ben almamıştım sonra hemşire mama istedi eşim eczaneden aldı biberonla getirdi almasan da olur her yerde satılıyor nasılsa 0 6 aylık almıştık
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Canm küçük bitane alınmalı dıe düşünüyorum belki bebek memeni hemen kavrayamıycak belki sütün hemen inmiycek mama vermen gerekcek bunları göz önünde bulundurman gerekli bence ben almiştim kızım hem mememi tutamadı hemde sütüm hemen inmedi 3 gün mama verdim 37 gün biberonla besledim sonra memeyi tuttu 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Aldım ben ama su içti hep biberonla 
0 oy
(535 puan) tarafından
Almalısın her ihtimale karşı emmeye bilir aksi bi durum olur mama alması gerekir bulundur benim oglum hiç tutmadı ama.simdi ucunu yırttı şu içer arada onla
0 oy
(50,952 puan) tarafından
agiz emzik kismi ayangore değişiyor alsan iyi olur bize arkadasim hediye almisti suyunu falan onunla veriyodum bazen mama onunla veriyodum
0 oy
(979 puan) tarafından
İlk gebelikte almadm ama bnda aldm. Cnkü oglum 1ay anca emdi snra mama vrdim. Bnda da oyle olur die aldm duruyo
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Eşim beğendiği için bir model almış onu kızım hiç almadı ama doğduktan sonra wee baby göğüs pompası almak zorunda kaldık. Onun biberonunu çok sevdi. Onu kullanır ilk zamandan beri
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Yine de al canım 0 6 aylık olanlardan sütüm geldi çok şükür ama  hemşireler yine de mama aldırdı hastanede 2 gün mama verdim sarılık olmasın diye doyursun karnını diye bir de kovit olmuştum tam doğum yaptıktan sonra anneme vermiştim çocuğu o ara sütü sağıp sağıp yolladım biberonla beslemislerdi 
0 oy
tarafından
Ben philips avent anne memesi gibi olani aldim kullandimda ilk 2 ay mama destekli gittik
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Phipsin en minik olanı dahil 3 tane aldım sonra 5 tane daha aldım 2 biberon 3 suluk emmezse lök diye ortada kalmamak için. Sütüm 22 gün sağmayla geldi ve doyurucak kadar gelmiyor ve mememi iştahlı bebeğim tutmuyordu mama verdim mecburen. 
0 oy
(540 puan) tarafından
Ben aldım canım . Mama vermedim ama . göğüs ucum olmadığı için  .ucu çıkana kadar sagip biberonla verdim. ilk bir hafta sonrasında da çarşıya çıksam bı isim çıksa sütümü sagip annemlere bırakıyordum bebeğimi
0 oy
(11,667 puan) tarafından
Ben dogmadan aldım ıyı Kı de almıstım hastahanede sustum gelemedi biberonla mama verildi tertemiz kendi beberonuyla. Sonra emidi zaten. Şimdi arada uUn vakit cıkarken yanıma içine mama koyup alıyorum her ihtimale karsılık. Benimki verince mama d aiciyor arada
0 oy
(223 puan) tarafından
Alınabilir ne olacağı belli olmaz bir bakarsin sezeryan olursun bilirsinizki sezeryanda süt hemen gelmiyor belki sütunuz az olur mama gerek olur biberon çantada durması zarar etmez bence.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tulay. 123 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 177 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,298 göst.