0 oy
1,173 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Eşimle tartıştım bana telefonda sen bu zamana kadar kadınlık yapmadin diyor bende dedim nankör ben sana bir evlat verdim dedim. 4 sene sen ne dedim ben hep susutum baska sana kadınlık nasil yapim dedim

Kızlar size soruyorum sizce bir erkeğe kadınlık nasıl yapılır

23 Cevaplar

+2 oy
(8,159 puan) tarafından
Sen erkeklik yaptın mı diyecektin? Olmamış! Benim kadınlığıma, anneliğime kim laf edebilir ki? Hadsiz!
-Reklam-
+1 oy
(7,616 puan) tarafından
Bazi adamlar ekmeğim tam olsun karnım doysun peşinde...

Çocuk isterler ilgilenmezler sana bir cocuk doğurdun saldin kendini derler...

Bosver afkursun ********
tarafından
Ben yazacaktım sen yazmışın artiladim Trabzonlumusun;)
(7,616 puan) tarafından
Trabzonluyum;)
tarafından
Eltimde Trabzonlu oda afkursun diyor;)) ordan aklima geldi
(7,616 puan) tarafından
Bizim oralarda cok kullanılır
0 oy
(262 puan) tarafından
Tartisma konunuz büyük birşey miydi
0 oy
(2,520 puan) tarafından

İşine gelmeyince öyle olur zaten     :ermm:

0 oy
(53,692 puan) tarafından
seni vuracak bisey bulamamış kadinligindan vurmaya calismis cidden nasil oluyomus kadinlik 
0 oy
(113 puan) tarafından
Adam olana yapilir kadınlik de
0 oy
tarafından
Niye erkeğe kadinlik yapicaz hangi çağdayiz bir bireyiz biz kadınız erkeğe kadınlık yapmak icin degil kendi benligimizde var olmak icin kadınız. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Görmeden bilemeyiz kadınlık sadece yatak ev temizliği anne olmakla olmaz aradığı birşey mi var da diyor. Ne tartışıldı bilemedim. Bir yerde yanında dimdik durmak da kadınlıktır geçimde yardım etmek de kadınlıktır nasıl örnek vereyim başka bilemedim
tarafından
Ev işi.. ilgi saygı sevgi.. maddi tutum idare.. Güleryüz.. cinsellik.. namusuna laf getirme..maddi manevi yapamayacagi şeyi de bekleme.. bunlari bende yaptım ama bu lafı bende yedim.. karılık başka nasıl oluyor acaba hiç bilmiyorum.. böyle söyleyenleri onların silahıyla vuracakasin.. nankör kadın görmemişler isterik şımarık kadın yok ya karşılarında.. asıl onlarin yaptığı gibi kocalık olmuyo.. iki kuruşluk maaş dövmedim aldatmadim ben kocayim.. hadi yaa..
(13,306 puan) tarafından
İşte kişi ne yaşıyor bilemeyiz. Zaten olmadık birşey için diyorsa kendisi adam değildir.
0 oy
(534 puan) tarafından
Ahh ne kadar itici bi kelime eşimle çocuktan sonra cinsel olarak ilişkimiz haliyle azaldı şimdiki kavgalarımızda mesur sözü sen bana kadınlikmi yapıyorsun. Evde her gun ayrı yemek yapılır tertemiz eve gelir kıyafetleri yıkanmış olur çocuğu hiç katmıyorum onun dışında marketi falan filan da ben yapıyorum çoğu zaman ama iste neyse onlara gore kadınlık 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kendi kocalık yapmış mı sana eğer senin kadınlığına kadar laf edecek kadar haysiyetsizse ben senin haysiyetine fazla gelirim diyecektin bir insan eşinin kadınlığına kadar laf ediyorsa şeref yoksundur 
0 oy
tarafından

Çok ağır bir laf demek lazımdı sen bana ne kocalık ettinde ben sana karılık, yapacam eldiven olsan giyilmessin kapıya paspas olsan serilmessin şerofffsuzzz adam diye ahaaa vallahi hakkediyo 

tarafından
Namossozzz nereye gitti Rahime :D
tarafından
Amannnn laaa ebesinin kine gitti tövbe estağfurullah :)
tarafından
Kız alemsin rahime
tarafından
Ahaha yawww ben delleniyorum sanki kendileri adam gibi adamda hoşaflar ker ler
tarafından
Yüre be rahime ardandayım
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Bu devirde saçını süpürge eden değil 

Saçını başını yapan bolbol alışveriş yapan kadın oluyor erkeklerin gözünde 
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Adamlıkdan haberin yok benim kadınlığımı mı sorguluyorsun deseydin. 
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Keske sorsaydin canim

Hangi kadinda değişiklik gordunde benim kadınlığma laf ediyorsun 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Yani kadınlıktan kastı nr oluyor bunların hiç bilmiyorum. Bazısı iş görme der bazısı yatak odası der. İnsanlar neden karılarına böyle laf eder ki çok biliyorsa kadınlık nasıl yapılıyor sende yapamıyorsan öğretsin sana hele bakıyım yapılamayacak birşey miymiş bu kadınlık nasıl oluyormuş
0 oy
tarafından
Onu değersiz hissettirince. Her dediğini yapmayınca. Aman aman nazlı olunca. Herşeye sinirlenince. Tam bir kadın oluyorsun onların gözünde.

Yoksa ben yaparım ben ederim dur sen yorulma diyen kadınlar çok değersiz oluyor
0 oy
tarafından
Anlayana  olana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Valla bazı kadınlar var yemek temizlik çalışma çoluk çocuk her şeyi yapar kocası beğenmez bazıları var önüne bi kap yemek koymaz sevilir
0 oy
(601 puan) tarafından

bu erkekler kadinligi sadece yatakta bekliyorlar galiba :angel:

0 oy
tarafından
adam olana cok bile kizz :)
0 oy
(568 puan) tarafından
Acaba erkeklerin aklı sadece yatağa mi calisio merak ediyorum kadınlık nasıl olur ya amcamın eşi öldü evde kadın yok hergun yemek temizlik yapan ablaya aylık 3000 lira verio bu kadınlık gerektiren bişey değil mi acaba 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 460 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahmetinannesii (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 311 göst.
0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.

Kategoriler

1,465,066 soru

24,011,342 cevap

327,797 kullanıcı

...