+1 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Her sabah girerim buraya şöyle eşimle mutluyuz bu mutluluğu paylaşmak istedim vs hiç güzel bir haber okumuyorum ya aldatılıyor ya evi terk eden ya kocası döven söven yok muuu ya şöyle güzel bş maşallah subhaallah diyelim içimizi açın

9 Cevaplar

+7 oy
(9,612 puan) tarafından
Sonra sen kocani gözümüze mi sokuyosun nispet mi yapiyosun diyolar sanki burası sadece kötü şeyleri yazmak için varmış gibi.. 
(1,121 puan) tarafından
Evet anacım çatlayın diye yazıyoruzzzz:)))
(1,615 puan) tarafından
Aynen öyle valla artıloyorım seni yaaa millet mutluluğunu paylaşınca millete dert oluyor aman ne gerek var alınmasaymışta olurmuş falan filan işte böyle dert olunca kim paylaşır ki
tarafından
++++ Güzel birşey yazınca, mutluluğunu paylaşınca hemen olan var olmayan varcılar damlıyor. Çok haklısın valla.
(9,612 puan) tarafından
Gönül ister ki herkesin hayatı dört dörtlük olsun herkes yuvasında mutlu olsun ama malesef herkesin hayat şartları ayni değil..kimisi aile yüzünden evliliği seçiyo hüsrana ugruyo kimisi severek gidiyo değişmez saniyo veya erkek evlenmeden önce iyi yüzünü gösteriyo avucunun içine aldıktan sonra gerçek yüzünü gösteriyo o şekilde mutsuz oluyo o yüzden Allah iyi insanlarla Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın bi insan da zaten Allah korkusu olursa karısına kötü davranmaz veya çocuklarına
(1,121 puan) tarafından
Amiiin canım benim
-Reklam-
+1 oy
(1,691 puan) tarafından
valla buraya girince artik icim darlaniyor herseye ve herkese karsi bi guvensizlik olusuyor icimde, oturup milletin olaylarina sok oluyor onlar icin uzuluyorum sanirim artik sitenin bu kismini kullanmayacagim hamileyim ve beni cok etkiliyor rabbim herkesin yuvasinda mutluluk versin karsilikli sevgiden once saygi cok onemli birde bi kitle varki direk bosansana ne duruyorsun ailene git ne bekliyosun sanki bu isler kolaymista karsidaki kisi keyif bekliyor milletin mutsuzlugundan zevk aliyor sanki belki cozumu de vardir diye dusunende hic yok sanki kolay kuruluyor evlilikler ortada kalan cocuklar yazik valla milleti gaza getirmekten baska bi ise yaradigida yok allah islah etsin
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Oyle paylasincada ne nispet yapiyon burdaki kadinlara diorlar bacim insan korkuyor ii seyler paylasmaya 
(1,121 puan) tarafından
Var ki yapıyorum bacım sanane diyip geçecen :)))
(6,396 puan) tarafından
Gecirmiyorlar iste kotu niyetliler☺☺
0 oy
tarafından
Tabi oyle paylasincada linç yiyosun olan var olmayan var niye nispet yapıyosun diyorlar çok başıma geldi 
(1,121 puan) tarafından
Kızz takmayın ağzı olan konuşuyor :))
tarafından
Artık hep aynı şey olunca bezduummmm ☺️
0 oy
tarafından

Burası mutluluk kaldırmıyor bacım:D

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aynen ya insanin artik okuyası gelmiyo
0 oy
tarafından
Yok canım öyle postları hava atıyorsun diye linç ediyorlar millet çekinir oldu mutluluğunu paylaşmaya hemen kıskançlık yapıyorlar 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Dün öyle bi post actım birazda mutlu evliliği olanları görelim diye. Anaaaaaaaa açmaz olaydım gı sanırsın burası hep dert yeri yani. Tamam herkesin hayatı iyi değil düzeni yok ama içim karardı bacı aldatma postları siddet postları göre göre tövbe yarabbim.
(1,121 puan) tarafından
Görmedim ben yoksa Kesin yazardım :))
(1,005 puan) tarafından
Baş edemedim kapattım vallahi bacı. Yok nispet oluyormuş yok gözüne sokuyormuşuz milletin. Buraya giriyorum 30 post görüyorsam 25i aldatma eşle kaynanayla sorun şiddet boşanma falan. Admine diyelim böyle postlar icin ya ayrı bi yer olsun yada açılmasın ya valla bacı olmuyo böyle.
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Hemen atlıyorlar cnm burda o kadar eşinden siddet goren mutsuz olan kadin var diye..sadece mutsuzluk uzerine kurulmuş sanki burasi..sen mutluyum deyince tuhaf geliyo insanlara..bn cok mutluyum mesela ama yazmak olmaz ayip:))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
0 oy
17 cevap 1,266 göst.
0 oy
79 cevap 2,970 göst.
0 oy
21 cevap 454 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Thinkofvictory (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,741 soru