0 oy
604 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

6 bucuk aylik olduk havuc salatalik veryorm gıcır gıcır ediyor, elimle dokundum cok sert damağı elime dis falan gelmedi henuz ikisinide az once cektim zorla, disimi cikck sizce yeterince beyazmi?

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(4,759 puan) tarafından
Yakında çıkar inşallah maşallah yesin o güzel ağzını teyzesi ❤️❤️❤️❣️❣️❣️rabbim bağışlasın sana canım benim 
(1,062 puan) tarafından
Amin kuzum cumlemizin evladini inşalalh
(4,759 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biraz daha zamani var gibi canim 
(1,062 puan) tarafından
Ciksada rahatlasydk az
tarafından
Canim moral bozmak gibi olmasin da cikinca rahatlamiyosun digerleri de siraya diziliyor  :) benim oglum 11 aylik 3 dis cikardi simdi yeniden basladi aglamalar mizlamalar
(1,062 puan) tarafından
Ya canim 2,3 tane ciksaydi en azindan biseyler yerdi corbayla yetnmyor hanfendi☺
0 oy
tarafından
Yaaaa yerim yaaaaaa yerim allahım sana geliyorum kız bu nasıl bi fotoğraf maşallah maşallah 
(1,062 puan) tarafından
O kadar da kirpmistim fotoyu saol teyzesi:)
tarafından
Ben farkederim hahahah
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Çıkma belirtisi  bile yok şişme  olurdu  çıkmaya yakın olsaydi kaç aylık  ALLAH  bağışlasın  canım: ))
(1,062 puan) tarafından
Allah razi olsun canim 6 bucuk aylik
(12,272 puan) tarafından
Oyyy  maşallah  maşallah  canım: ))) güle güle büyüt
0 oy
tarafından

Oglum 4 aylıkken çıkardı ben de tesadüfen görmüştüm şuan 6 aylık iki tane var sizin biraz daha zamanınız var canım önce sisip sonra beyazlicak:D

(1,062 puan) tarafından
Ohoooooo yandk desene:)
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Görünür de birşey yok canım. 
0 oy
(144 puan) tarafından
Cikacak gibi durmuyor daha benim kizim cikarmadan alt damagi bembeyaz olmustu sonradan bide baktim ikitane minicik inci gorunuyor.:))  yani o beyazliktan ve sertlikten cok zaman sonra cikuyor yani bizimki oyle oldu. 
(1,062 puan) tarafından
Oooohoo daha var yani:/
0 oy
tarafından

dişini bilmem. ama:D maşaallah  ya maşaallah  yerim ben bu tatlılığı  sev benim için annesi

(1,062 puan) tarafından
Yerim yerim hergun yiyorum♥️♥️☺
tarafından
afiyet olsun kuzum sizin bebişleri gördükçe bende sabırsızlaniyorum  benimki de doğsun da seveyim istiyorum:*
(1,062 puan) tarafından
Hersey zamaninda guzel canim dogar insallah hayrlysyla seversin♡♡
0 oy
(316 puan) tarafından

Dişini bilmem ama gözleri çok tatlı maşallah <3

(1,062 puan) tarafından
Saolasin canim♥️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
8 cevap 468 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 958 göst.
14 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,693 soru

23,821,053 cevap

318,295 kullanıcı

...