İmam nikahınız var istediğinizi yaparsınız onlara ne acaba? Bizim imam nikahını düğün günü kıydılar mesela. Benim kaynana arkamdan iftira atıyorsa da, kulağıma gelmedi henüz. Ama milletin gelinine çok iftira atar. Aynı kaynananın sana attığı iftirayı o da bir tanıdığının gelinine attı. Kendisi de ilk gece hamile kalmış kaynanam. Bir insan kendi nasılsa, karşısındakini de öyle sanırmış o hesap. Bi de kaynanam çok yalancıdır, tam bir yalan makinesi. Hadi yalancısın, niye bizi yalanlarına ortak etmeye çalışıyorsun? O kadar da gereksiz yalanlar söyler ki, 5 yaşında bir çocuk gibi. Bu yalanları benim kendisinden soğumama yetiyor. Ona bir türlü ağzıyla kuş tutsa içim ısınmıyor. Ne kadar fesat olduğunu görebiliyorum çünkü gizleyemiyor. Allahtan eşim dolduruşa gelen biri değil de, annesinin ağzından çıkan her şeye kuşku ile yaklaşıyor. Bi bizim aileye karşı eşimi karartmayı başardı, ona da kulaklarımla şahit oldum, her haltı annemden biliyor, annemin haberi olmayan olaylardan bile onu sorumlu tutuyor hasbam. Yurtdışına gitme durumları var, inşallah giderler de tez zamanda kurtulurum yüzlerini görmekten. Vallahi çok zor tahammül edemediğin kişilerle muhatap olmak zorunda kalmak..