+1 oy
1,250 göst.
Aile kategorisinde tarafından
öncesinden hickimseyle eşim de dahil birlikteliğim olmamıştı . İmam nikahimiz olmasına rağmen .... 

İmam nikahimizi nisanlanirken kiymistilar. Düğün gününe kadar ne olur ne olmaz izin vermedim yaklasmasina . Neyse evlendik ilk 1 haftamda hamile kaldım . Kaynanam ve görümcem de kimseye hamile kaldığını söyleme hemen zaman geçsin öyle söyle sonradan yanlış anlarlar dedi . Demek istediğini anladiniz siz . Benim tepem attı yeni gelin olmama rağmen susmadim . Bana böyle bir terbiyesizligi yaparken utanmiyorsa ben konuşurken neden utanayim . Bizim ailede böyle şeyler ters sizin ailede normal karşılanıyor olabilir orasını bilemem dedim . Onlar da yalansa yalan de önceden yaptınız ilk hafta hamile kaldım diye yutturuyorsun. Zaten kanlı çarşafıni da görmedik dediler . Ben oturup ağladım . Eşime heeseyi anlattım o sırada iki saat ağlıyorum . Eşim de çok sinirlendi onlara ne bizim yatak odamızdan diye arayıp bı güzel rezil etti o gün bugün dil uzatmadilar böyle bı konuda . Pislikler 

28 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Herkese onu dövüp ona oruspu dedigimi söylemişti. Halbuki sadece konustum..
tarafından
Keşke yapaydn da yalan söylememiş olssydi.  Salakk kadın
(2,265 puan) tarafından
Keskeeee
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ayyy konuya bak çekirdek çitlemelik ahahahshs şeytan ocağı 
tarafından
Hahaha dimi canım. :)
0 oy
(434 puan) tarafından
Aynı seylerı bende yasadım bende hep dıyom keske onceden yapsydm oh daha guzel olurdu :) dıyom lafları agızlarında kalıyo onlara ne kocamla benım aramda 
tarafından
Aynen yani onlara ne rezil insanlar. Allah'tan eşim konuştu yoksa konu ufak biseu gibi kapanirdi
0 oy
tarafından
İmam nikahınız var istediğinizi yaparsınız onlara ne acaba? Bizim imam nikahını düğün günü kıydılar mesela. Benim kaynana arkamdan iftira atıyorsa da, kulağıma gelmedi henüz. Ama milletin gelinine çok iftira atar. Aynı kaynananın sana attığı iftirayı o da bir tanıdığının gelinine attı. Kendisi de ilk gece hamile kalmış kaynanam. Bir insan kendi nasılsa, karşısındakini de öyle sanırmış o hesap. Bi de kaynanam çok yalancıdır, tam bir yalan makinesi. Hadi yalancısın, niye bizi yalanlarına ortak etmeye çalışıyorsun? O kadar da gereksiz yalanlar söyler ki, 5 yaşında bir çocuk gibi. Bu yalanları benim kendisinden soğumama yetiyor. Ona bir türlü ağzıyla kuş tutsa içim ısınmıyor. Ne kadar fesat olduğunu görebiliyorum çünkü gizleyemiyor. Allahtan eşim dolduruşa gelen biri değil de, annesinin ağzından çıkan her şeye kuşku ile yaklaşıyor. Bi bizim aileye karşı eşimi karartmayı başardı, ona da kulaklarımla şahit oldum, her haltı annemden biliyor, annemin haberi olmayan olaylardan bile onu sorumlu tutuyor hasbam. Yurtdışına gitme durumları var, inşallah giderler de tez zamanda kurtulurum yüzlerini görmekten. Vallahi çok zor tahammül edemediğin kişilerle muhatap olmak zorunda kalmak..
tarafından
Valla canm dediğin gibi görmek istemedigin insanları zorla görmek çok zor . İnşallah giderler ya . Öyle bir insana oğlu bile şüpheyle yaklaşır canm herşeyi yalan yani ne beklcn
tarafından
Aynen öyle canım benim aminn sağolasın güzel dileklerin için
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Çüş deseydin ya. İlk gecede kalanlar var. Kime ne ayıp milletin mahremini ortaya dökmek büyük günah be. Bizim ülkede Müslüman yok valla bacım 
tarafından
Her başını örten Müslümanım diye geziyor . Ama kul hakkı denen bişey var unutuyorlsr . Ve ben hakkımı haram ediyorum .
(3,550 puan) tarafından
Bende çok şey yaşadım ama inan anlatsam şurda harfler yetmez. Allah a havale etiim gitmiyorum onlarda gelmesinler dedim. Rahatladım... 11 yılımı vermişim de boşmuş. Gençliğim giti..
tarafından
Çok vermişsin ya . Bdnim henüz 1 yıl olacak ve mahfoldum
0 oy
tarafından
aksama kadar telefonla oynuyor demisti gerci bu neki onun isi gucu benim iftira iftira ezme laf sokma cabasi ah kizlar ahh icim doluda cocugum icin ayaktayim
tarafından
Hepimiz birileri için sabrediyoruz . Kendimizi dusunsek aslında ..
tarafından
Dogru soyluyosun
0 oy
tarafından
İftira atan bi kaynanam yok çok şülür başka huyları vardr ama yiğidi öldr hakkınıbyeme :D
0 oy
(965 puan) tarafından
Bir gun kaynanam bize kalmaya geldi ertesi gun sabah erkenden yola gidicektik dişçiye araba bekliyoruz o arada esimle yolda tartistik yeter dedim senden biktim artık o ara annemde baska bir ilde yasiyo dedim onun yanina gidicem kaynanam lak atladi neden oraya gıdicekmissin yoksa baskasimi var hep gidiyon anam bana gelenler bir geldi sonra inersin arabadan ne halinuz varsa gorun dedim 
tarafından
Allah'ım bildiği gibi yapsın
(965 puan) tarafından
Amin canimm

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 720 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 902 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy