0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (785 puan) tarafından

Kızlar bacağımda şişlik vardı 5 gündür geçmedi sağlık ocağına gittim doktor enfeksiyon olabilir dedi bu antibiyotiği verdi 5 gün kullan dedi bebeğe zarar vermez dedi ama korkuyorum bu ilacı gebeyken

image

kullanan varmı bı zararı oldumu

5 Cevaplar

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Canım ben sistit oldum sağlık ocağındaki doktor uzanan değilim yazamam dedi doktorunla gorusmelisiin dedi.sende bı ara sor mail at doktoruna ne olur ne olmaz
(785 puan) tarafından
Devlet hastanesine gidiyorum canım doktorun numarası yokki off yaa napsamki
(9,235 puan) tarafından
Hemen yarın acile git onlara sor sıkıntı etme kendine acildekiler kadın doğumdan bı doktoru arar sorarlar meraklanma
(785 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İmkanın varsa kendi doktoruna sor öyle kullan. 
(785 puan) tarafından
Devlet hastanesine gidiyorum kuzum doktorun numarası yokki ne yapabilirim ki başka
tarafından
Eczaneye sorabilirsin. Bi de ilacon içindeki prospektüsünü oku. Orda da yazar. Ona göre kullanırsın.
(785 puan) tarafından
Ezzaciya sordum ben gebeyim sorun olmaz dimi dedim adam doktorun ona göre yazmıştır dedi prospektüstede hamile iken doktor önerisi ile kullanın yaziyor
0 oy
tarafından
Kendi doktoruna sor canım bence ne olur ne olmaz
(785 puan) tarafından
Devlet hastanesine gidiyorum kuzum doktorun numarası yok maalesef
0 oy
tarafından
Kadın doğum doktoruna gitmeden içme antibiyotiği ilk üç ay kesinlikle ilaç içilmemesi gerekiyor 
(785 puan) tarafından
İşte bende zaten oyuzden kararsız kaldım canım bakalım Burdan bir arkadaşa rica ettim o soracak doktora galiba
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Bence doktoruna sor aile hekimlerine güven olmaz pek uzman değil sonuçta gebe kadın hakkinda
(785 puan) tarafından
Devlet hastanesine gidiyorum kuzum doktorun numarası yok ama Burdan bı arkadaşa rica ettim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
+1 oy
8 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,440,294 soru