0 oy
919 göst.
Aile kategorisinde (42 puan) tarafından

1 yıllık evimi yıktılar düğünde kayinbabam eşime git ne halin varsa gör dedi 1 lira bile vermedi biz zorluklarla evlendik şimdi ise TOKİ çıktı evimi yıkıp birlikte oturmaya zorladılar beni hamileydim kızıma psikolojik baskı ile kabul ettim bütün beyaz eşyamı kullandıkları yetmiyormuş gibi bir de eşyalara göz koydu kaynanam  şimdi ise kızım doğdu 5 Aylık yapamıyorum ayır diyorum eşim hayır oturalım diyor 2 sene sonra çıkarız bu sefer yine baskı yaparsin ailemin bıraktım geldim senin yüzünden dersin diyorum kızıyor bağırıyor bu seferde  zorluyor beni onların tarafını tutuyor zorlayınca bosanalim diyor boşanmak en doğrusu mu 

12 Cevaplar

+1 oy
(568 puan) tarafından
Hala emzik delisi adamlar evlenmesin ya valla billa anam babam herkesin anası babası var e seninde anan baban var onlarla yaşayın o zaman bıktım bu odunlardan ya ev üstüne ev mi olur 
(42 puan) tarafından
Olmaz ama işte anlamıyorlar
-Reklam-
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Anasından babasindan ayrılmayan Koca için en guzeli boşanmak madem ayrilmiyacakti annesinden babasindan ne diye bi kızın hayatın mahvediyor 
(42 puan) tarafından
Valla canım haklısın beni de yoruyor maf ediyor kaynanam eşyalarımı kullanıyor eşime bu eşyaları ben kullandim siz kendinize yeni alın diyor masrafa sokmaya çalışıyor
0 oy
(74 puan) tarafından
Böyle saçma bir sebepten boşanılması saçma geliyor eşin hep burda kalalım demiyor biraz beklemni istiyor senin içinde zor bunu anlayabiliyorum aynı şeyi görümcem in yanında kalarak köle gibi geçirdiğim 6 7 ay bende yaşadım maddi durum düzelene kadar öyle olması gerekti eğer eşinin seni sevdiğine inanıyorsan ve sende seviyorsan biraz kanaat et bebeğim kendini ezdirme ama yuvanı da yıkma 
(74 puan) tarafından
Annem tabii ki rahatsız durmak istemiyor ama 5 yaşında kardeşim var yanımda da kalmak istemiyor mecbur katlanıyor
(42 puan) tarafından
Ya özür dileyerek soruyorum anneniz kaç yaşında
(74 puan) tarafından
35 yaşında neden sordunuz
(42 puan) tarafından
Daha gencmis bu sorunları yaşıyor peki o bayanın bı duygulari yok mu herkesin ev hayali var kirada oturanlar için bu şekilde insanları. Pskolojileri bozuluyor benim bozuldu şahsen
(74 puan) tarafından
Annemlerin kendi evleri tek sıkıntı alkol babam alkol almasa iyi biri yani kısmen küçük kardeşim var onun için katlanıyor yoksa 1 dk bile tahammül etmez ayrılır
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çok merakli ise anası babası ile kalsın boşarım ben olsam 
(42 puan) tarafından
Aynen maf etti beni
(4,060 puan) tarafından
Çok zor olur öyle Allah sabır versin biran önce kurtul sen yoksa psikolojik sorunların olmasın
(42 puan) tarafından
Yavaş yavaş olmaya başladı ailemin evine gelince düzeliyorum oraya gidince yine bozuluyordum
(4,060 puan) tarafından
Kıyamam ya allahım yardımcın olsun canım bnm
(42 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım öncelikle ani karar vermeyin ne hayatlar var Rabbim herkesin yardımcısı olsun biz eşimle mahkemeden döndük birde evladın varmış ben eşim için ve hamileyim diye nelere katlandim eşim neler neler yaptı kaynanamgil desen onlarda aynı önce bı etraflıca düşün karar ver sizin ve en önemlisi çocuğun için hangisi sağlıklı olacaksa ona karar ver
(42 puan) tarafından
Düzelmiyor ablam ya adam 2 yıl sonra çıkarız dedi çıkacağız bu sefer de ailesini bırakıp geldi diye pskolojik baskı yapacak yada ailesine yedirecek bizi aç koyacak
(3,100 puan) tarafından
Şoylede diyebilirim mesela evin içinde birbirinizi yerseniz çocuğun yanında tabikide bu cocuk için sağlıklı olmaz en iyisi medeni bir şekilde bosanmaktir bunu en iyi ben bilirim babam defalarca başka kadın getirdi hepsiyle kavga gürültü kucuklugum berbattı ve ben bunlar yüzünden 5 sene ilaç kullandım halada iyi değilim yeni yeni kendime geliyorum kendi cocuklugumu örnek vereyim
(42 puan) tarafından
Sen olsan ne yaparsın ablam.
(3,100 puan) tarafından
Şimdi ev içi yaşantınızı tam olarak görmüyorum ben olsam önce fevri davranmadan sabrımı koruyup olanlara bir bakardım eşim dışında kimseyi kafama takmazdm davranış şeklini bir gözden geçirip ona göre karar verirdim
(42 puan) tarafından
Hm bilmiyorum ya kafam baya karışık
0 oy
tarafından
Sahiplen cnm eşyalarını.ev kimin olursa olsun eşyalar seninmiş.evde senin.kaynananin yüzüne vur.ezdirme kendini kız.kal orada.eşyalarini da bırakma.bnm koltuğum bnm dolabım lafını dokundur.
(42 puan) tarafından
Eşyalar benim hayatta vermem birdaha masraf yapamam ben yazık günah ya
tarafından
Siz eşyalarla onun evine mi tasindiniz cnm?kaynanan mi geldi yoksa sizin tasindiginiz eve
(42 puan) tarafından
Onun evine taşındık
0 oy
tarafından
Zorlayınca boşanalım diyorsa tamam boşanalım de.
(42 puan) tarafından
Dedim zaten
0 oy
(13,505 puan) tarafından
Yaa madem bunlar o kadar anne baba meraklısı neden evleniyorlar ki bende bunu anlamıyorum evlilikten tek anladıkları düzenli cinsel hayat mı sizin cinsellikten başka bir hayatınız var mı ki baş başa yemek yemek çay içmek bebeğinizle ilgilenmek film izlemek evlilik bu demektir eşinle kararlı konuş canım iki sene de uzun bir zaman 
(42 puan) tarafından
İşte bizim aile hayatımizda bunlar yok evlilik hayatımız ölmüş durumda
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Vallahi zor bir durum  bu korona yuzunden önünü goremiyor olabilir masrafkar bakimindan 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ya valla bu ergenleri nerden buluyosunuz canim ya..bunlarin daha kişiliği,karakteri bile oturmamis ki bunlar ev gecindircek de karisina sahip cikck da..bunlar hala anne babasindan ayri bir birey olduklarının farkına varamamışlar..kendi başlarina hala karar alamayandan koca mi olur..hala evin küçük oglu modunda simarik simarik gezen tipler..bn hoc cekemem valla oylesini..erkek dedigin olgun olcak ve kendi kararlarını kendi verecek onun bunun agzina bakmicak..
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hiçç çekme çekersen enayilik yapmış olursun. Koy git ananın evine gelirse seviyordur gelmezse düşünki kendini kurtarmışsın. 2 bucuk yıl oturdum elin eskileri ile yaşadım. En sonunda ayrıldık eşimle hala aşığz 11 yıl oldu ama gel bana bak. 29 yasında 59 yasında gibiyşm. 
(42 puan) tarafından
Boşanmak zor oluyor mu 23 yaşındayım başıma neler gelecek insanların bakış açısı nasıl  oluyor bilmiyorum
(3,550 puan) tarafından
İnsanların huyu belli bakış açıları değişmez. Evet zorlukları olacak ama sen bunları aşacaksın. Hedefe odaklanıp kimseyi dinlemeden hayatını çizeceksin. Çok gençsin. Gençliğin baskasınjn elinde heba olacaksa hiç kafana takma önüne bak.
(42 puan) tarafından
Haklısın çocuk var mı sizde
(3,550 puan) tarafından
3. Çocuk yolda
(42 puan) tarafından
3 mu nerede yaşıyorsunuz boşandıktan sonra hayatını nasıl düzene soktun
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Erkekler neden ailesinden kopamıyor ya. Madem annenin dibinden ayrılmak istemiyor ne diye evleniyor. Olan geline oluyo o mecbur mu kalabalık bir şekilde yasamaya. Bosanalim dediyse boşa ona mi kaldin
(42 puan) tarafından
Anne baba yaşlı bı geliri yok bu yüzden bırakamıyorum sanki mecburum bakmaya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 499 göst.
8 Haziran 2021 Aile kategorisinde Hiramm01 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
3 Aralık 2022 Aile kategorisinde 44123444 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 971 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 396 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu

405,990 soru

12,169,473 cevap

36,634 kullanıcı

...