Hayırlı geceler 4yasinda kızım var büyük heycan ve sabırsızlıkla kardesinin dogumunu bekliyor ilk duyduğu günden bu yana çok mutlu hergun karnımı öpüp günaydın kardeşim diyor bı hafta sonra doğumum olcak ins ama bugün arkadaşım ile görüştüm çocuklarımız yaşıt onun oysa ilk nasta hevesliymis gecem hafta doğum yaptı oğlu sanırım kiskanmis bı köşeye gidip agliyormus annesi seni çok seviyorum dediğinde bnami diosn bebeğe mi diosn felan diomus bu dengeyi nasıl korumaliyim aynı şeyleri kızım yasarmi acaba benim çocuklarımın psikolojisi çok önemli bu zamana kadar ona her yaklasimimda her hareketime sözüme dikkat ettim anladmki asıl zorluk ikinci bebekten sonrası bebek küçük mecbur ilgi alaka sürekli olcak ama bn ikisinede yetebilcekmiyim eşimle bu konuyu 9aydir konuşuyoruz önceliğimiz hira diyoruz ama bu aralar altını ıslatma sorunu çıktı ortaya anne Baba olarak nasıl yaklasalim konu basit gorunsede basit olmadığını düşünüyorum çocuğum kendini yanliz hissetmesin sevilmedgni düşünmesin istiyoruz aynı durum yaşayıp baseden oldumu