0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Eylül de işe başlama durumum var bebeğim 6 aylık o zamana 9 aylık olacak süt sağıp saklamalı miyim yoksa ek gıdayla doyar mi ben gelene kadar sadece anne sütü aliyor şimdilik iş yerinde de sağmam gerekir mi sütüm azalır mi ? 

3 Cevaplar

0 oy
(15,132 puan) tarafından
Ek gıdayla doyar ama göğsün şişer mecbur sağmak zorunda kalırsın o sağılanı da gündüz verirler sütsüz kalmaz herkes böyle yapıyor. Çok biriktirme ziyan oluyormuş. 
tarafından
Anladım canm sağol şimdilik sağmayayım o zaman işe başlayınca sağarım
(15,132 puan) tarafından
Aynen canım zaten belli bir saklama süresi var çok var daha zaten
tarafından
Evet daha hiç sağmadım gideceğim zmaan bi günlük daha süt çıkar mi bilemedim :D 3 ay diye biliyorum saklama süresi doldukça arada sagip atsam mi diye düşündüm bende canım olmazsa son ay bi kaç paket sağarım ne olur ne olmaz
(15,132 puan) tarafından
Öyle yaparsın kızım bulunsun yine de
-Reklam-
0 oy
(19,772 puan) tarafından
Kaç saat çalışıyorsun canım süt sağ küçük olacak evladın ben bir gün önden sağıyordum o dönem şimdi sağmıyorum büyüdü diye
tarafından
Belli değil ki ya ders programina göre artık bazen 3 buçuk bazen 12 nasıl ayarlarsa idare
(19,772 puan) tarafından
Canım idaren insaflıysa eğer ve sen de branş öğretmeniysen 21 saat al norm içi hatta fazla kişi ise zümren 15 saat bile olur sıkıştırsalar bir de mis olur. Benim şu an mecburi 4 gün 23 saat toplam ama 15 saatti ilk dönem 3 gündü dersim. Annelere genelde kolaylık sağlıyorlar (hoş bizimki biraz sorunlu bir idare ama genel böyle)
tarafından
Okul o kadar kalabalık ki herkesin bi mazareti var hepsini karşılayamiyorlar malesef okulumun olduğu yer oturabilecegimiz bir semt değildi yarim saat var bi de evimle arasında yine de rica edeceğim bakalım inşallah dediğin gibi kolaylık sağlarlar
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Canm bende cok sağdım koydum dondurucuya malesef hepsini attim gerek olmadi ama rahatsiz ederse gögsun boşa akıt 
tarafından
Daha hiç sağmadım işe gideceğim gün ona bi gün daha yetecek kadar süt çıkar mi bilmiyorum bende acaba dolu olduğu günler şimdiden sagip koysam mi diye düşündüm ya

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 129 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (9,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 576 göst.
23 Mart 2019 Diğer kategorisinde Elfidaa (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 852 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mervenur7 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.
7 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,068 soru

24,614,457 cevap

364,253 kullanıcı

...