0 oy
377 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar 2 gündür takım bakıyorum bunun pembesi de var ama kanamadan dolayi leke olursa diye emin olamadim bu takimin uzun kollusu da var sizce güzelmi kolsuz mu alayım uzun kollu mu? Teşekkürler.

image

13 Cevaplar

0 oy
(11,011 puan) tarafından
Bence güzel görünüyor. Uzun kollu kısa kollu ne zaman doğum yapacağına göre seçersin
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Valla canım böyle elbise şeklinde alma hiç kullanışlı değil pişman olursun. Yatıp kalkarken oran buran açılıyo eteği sıkışıyo altına haydi kalk topla düzelt bilmem ne hiç rahat değil. 
(25,196 puan) tarafından
Siyah değil zaten lacivert :)
tarafından
Linki siyah gibi gördüm kusura bakmayın ama kız annesi olarak renkli bisey düşünüyorum teşekkür ederim
(25,196 puan) tarafından
Rica ederim pembe ve beyazı da var altta
(68 puan) tarafından
lahusapijama instgramda bu modeller daha uyguna trendyolda baya pahalı vermiş bende ayni modele baktim
(25,196 puan) tarafından
Ben zaten 160 mı 140 mı neydi öyle almıştım 1 bucuk sene önce şimdi zamlanmış
0 oy
(140,160 puan) tarafından

imageguzel ama o ustune giydiginun adi  ne bilmiyom hirka gibi olan varya o iyi degil carsaf gibi durmus

valla carsaf desenli
tarafından
O zaman sabahliksiz olarak ayri da satiliyor oyle alırım
bak duzde var foto ekledim
tarafından
Bence oylede alma canim bosa. Alirsin en iyisi dugmeliler
tarafından
Tamam sağol
0 oy
tarafından
Ama nasil emziriceksin bununla. 

Kullanmazsin bile en iyisi onden dugmeliler 
tarafından
Yakası düğmeli açılıyor
0 oy
(68 puan) tarafından
aynı ürünlere bende bakıyorum instegramda var bende kararsiz kaldim ya
tarafından
Cok zor di mi sizin doğum ne zaman
(68 puan) tarafından
şuan 36 haftalık gidip magazada istedigimizi bulamiyoruz nettende emin olamiyoruz bi bu alişverişim kaldi lahusapijama instegramda daha uyguna var sanki ayni modeller
0 oy
tarafından
Kisin doğum olacaksa uzun kol yazın olacak sa kısa kol
0 oy
(206 puan) tarafından
Güzel ama lohusa takımını gereksiz buluyorum ben çünkü hastanede ister istemez kan değebiliyor alt üst pijama takımı daha kullanışlı
tarafından
Peki gecelik aldınız mı
(206 puan) tarafından
Hayır 2 takm pijama aldım yetti
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bence gündelik hayatta da giyebilicegin bişey seç 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Güzel duruyor
0 oy
tarafından
Cnm bence alt üst al daha kullanışlı 
0 oy
(285 puan) tarafından

Valla ben onu düğmeli buldum kısa kollu böyle cincikli boncuklu abartı şeyler emin ol çok kullanışlı olmuyor ama dogumdada goyilcegini düşünmüyorum ben penyelerden yanayım çünkü kan oluyor bebek kusuyor yazık oluyor bak ben bunları aldım ikisine 60 TL verdim birisi düğmeli onu hadtaneye götürecem birinide evde giymek için aldim

image

0 oy
tarafından
Bence etekli alma çok pişman olursun. Ben düştüm o hataya. Sonra gittim pijamalı sabahlikli aldım o kadar rahat ettim ki. Etekle heryerin ortada kalıyor
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Elbise hiç alma kullanışlı değil alttan muayene için elbise düşünüyorsan gerek olmuyo çünkü sezeryan dan çıkınca hemen giydirmiyolar 5 6 saat o süre içinde hemşire gelip karnına bastırıyo kanı pisliği alttan at diye hasta bezi seriyolar altına kendine gelip uyuşukluğun geçince Depend külot giy üstüne de çek pijamayı ohh ben öyle yapmıştım 
tarafından
Normal doğum olursa
(2,199 puan) tarafından
Onda da aynı şekilde tabi yinede sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 477 göst.
17 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylulyy2 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 259 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
18 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cansuylmz (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,129 soru

23,617,235 cevap

306,624 kullanıcı

...