0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,336 puan) tarafından
Bayanlar 3. Gebeligim dogumdan sonra spral taktiracaktm ama%100koruma olmadiği icin git gel yaşıyorum tuplerimi bağlatsam kimisi diyo kilo yapiyo kimisi de adet olamazsın diyor tecrubeli olanlar bir bilgi verirmisiniz bu arada yaşım 25 yas sınırı oluyormu tesekkur ederim.

11 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Annem bağlanmıştı kilosunda sorun olmadı adeti de düzenli yaş sınırı olduğunu sanmıyorum
(1,336 puan) tarafından
Peki teskkur ederm
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Tüpleri bağlayınca bi daha hiç hamile kalmıyor musun canım 
(1,336 puan) tarafından
Kalınmıyormuş canm
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Yas siniri var elbetteki .esinin izni olmasi gerekiyor bide .tupleri baglattiktan sonra acsalar bile hamile kalmak.zorlasiyormus hic kalamayabilirsinde bence bi daha dusun 
(1,336 puan) tarafından
Bir daha düsünmuyorum canm Allah öburlerine uzun omur versin sprallede guvenemiyorum kararsızm
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Yaş sınırı var 31 de baglattim ben ne kilo sorunu ne de adet sorunu yaşadım aksine düzene girdi 
(1,336 puan) tarafından
Ya oylemi oneriyosunuz yani kararsizim ya acaba yas sınirı kac
0 oy
tarafından

Yaş sınırı falan varmı bilmiyorum ben 29 yaşımda bağlattım çünkü sağlık sorunlarım vardı zaten erken doğum oldu 2 bebeğimde bu yüzden doktorlar bağlayalım dedi bende istedim konuşdum bağlattım ancak 100/1 gebe kalma ihtimali de olabilirmiş 8 ay oldu bağlatalı henüz bi sorun yaşamadım

(1,336 puan) tarafından
Anladm canm bende bidaha gebelik düsunmedigim icin ne yapsam bilemedim sagol bilgin icin adet duzensizligi yasamadin degilmi
tarafından
İlk defa bu ay yaşadım bionteck aşısı olmuşdum sanırım ondan olsa gerek diye düşünüyorum
(1,336 puan) tarafından
Anladm canm tamam
tarafından
Bu arada caiz değil arkadaşlarında dediği gibi ama sağlık sorunun varsa ozaman yaptırmanda sakıncalı olmuyo bağlatmak
(1,336 puan) tarafından
Saglik yönünden bi problemim yok bana gunah o zaman ben bunu bi hocaya danişayim.
tarafından
Aynen canım yinede sor bi sen
(1,336 puan) tarafından
Sagolasin ❤
tarafından
Sende sağol canım ❤️
0 oy
(32 puan) tarafından
Yengem bağlatmışdı 30yaşında kilosunda adetinde hiç bir sorun olmadı ama eşinlede konuş
(1,336 puan) tarafından
Evet canm konuşucm bi on bilgi alayim dedim tam kesinde degil sagol
0 oy
(843 puan) tarafından
Onları bilmiorm da caiz deil die duymuştum dinen 
(1,336 puan) tarafından
Gercektenmi ya bi arastiraym bakim
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Canım Allah göstermesin cocuğunda bi hastalık olsa bi daha çocuk yapamicaksın. Iyi düşün derim. Bi de günah zaten bağlatmak
(1,336 puan) tarafından
Gunah dimi bilmiyordum arastiracam sagol :(
(2,458 puan) tarafından
Evet canım araştır mutlaka ondan sonra kararını verirsin yine
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Annem yaptırdı çatır çatır adet oldu hiç kilomalmadi 
(1,336 puan) tarafından
Catir catir mı iyimis canm o zamn :)))
0 oy
tarafından
Günah sonuçta Allahın verdiği cana mani oluyor sun 
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Haram yaptırma canım çocuğun olacağı varsa tüpe mupe bakmaz rabbim istedikten sonra kimsenin engellemeye gücü yetmez boşuna günaha girme 
(1,336 puan) tarafından
Doğru diyorsn canm :((

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
9 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.
0 oy
6 cevap 171 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eymir (1,094 puan) tarafından soruldu

410,101 soru

12,330,837 cevap

39,209 kullanıcı

Kategoriler

...