0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
İki aylık bebeğim var gurbette yim bana hiç yardımcı olmuyor işten geliyor kendine vakit ayırmaya çalışıyor grip olmuş sanki dünya başına yıkıldı tuvalet e gidecek vaktm bile yok ama onun umrumda bile değil iki kelam bile edemiyoruz çok üzgünüm çık degilştin diyorum yok diyor halbuki eskiqden ne güzel di duş almak biraz dizi izlemek istiyorum ama nafile eskiden o düşünce de olan bir adamdı ne olduda bu hale geldi anlayamıyorum sanki sihirli bir çubuk degdi de degişti 

5 Cevaplar

+1 oy
(318 puan) tarafından
Bütün kocalar öyle hemen hemen . Bende gurbete gelin geldim beni çok severek aldı ama gel gör ki ne sohbet var ne bisi ise gidiyor 7 de . Akşam geç saatte geliyor ya uyuyor yada tlfn oynuyor 
(41 puan) tarafından
Aynı durum ben dede var malesef çok üzgünüm
(318 puan) tarafından
Napalim çocuklar için herşeye katlanacax
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından

Çocuk doğunca insan psikolojik olarak çöküyor zaten sana yardımcı olması gerekir benim eşim az da olsa el atıyordu ilk başlarda bende çok zorlanıyordum tuvalette gidecek vaktim yoktu

Seni çok îyi anlıyorum zor tek başına 
(373 puan) tarafından
Anlıyorum canım dök içini rahatlatır seni
(373 puan) tarafından
Anlıyorum canım dök içini rahatlatır seni
Bende gurbete gelin geldim kaynanam olmasa tek başıma yapamazdim Yaşım da küçük
(41 puan) tarafından
Aman ondan uzak daha hayırlı bizde severek evlendik hiç böyle hayal etmemiştim çocuk oldu adam o kadar degişti ki noldu bilemiyorum
(373 puan) tarafından
Evet değişiyorlar sonradan hepsi öyle erkek milleti değil mi
(41 puan) tarafından
Boş geliyor artık her şey
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizde de durum aynı.. erkekler çocuk işinden anlamıyor yetişme şekli diyelim.. kadın doğurur kadın büyütür erkek sadece yer içer eksik görür o kadar..  benim kızım 2 yaşına geldi hala tam babalık yapmıyor en fazla 5 kere götürmüştür parka.. bu zamana kadar konuştum düzelsin diye ama yok.. alıştım artık çocuk da şükür gün geçtikçe büyüyor rahat duş alabiliyorsun bir zaman sonra dizi takip ediyorsun bunlar geçici süreç 
(41 puan) tarafından
Haklısın yavrum büyüyecek inşallah
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim eşimde dogumdan sonra değişti önceden ne dersen yapardı  çok yardımcı olurdu şimdi elini hiç bişey demiyor şuan kızım bana çok düşkün babasına hiç gitmez. Ve şuan hamileyim 
(41 puan) tarafından
Niye degişiyor lar ki
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Ah kuzum ah. Her adam oyle. Benimkide evlenince sükür namazları kıldı adak kesti dagıttı. Dügün gecesi eve girince gözümün önünde agladı cok. Mutluyum vermicekler diye ödüm koptu dedi. Ama ne dövmesi kaldı ne sövmesi. Dövdü küfür etti neler nerlr yaptı. Doguma bile zorla geldi. 
(41 puan) tarafından
Ah ahh:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 566 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (6,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 613 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Jasmine (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 544 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deva35 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Frover (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,876 soru

24,392,590 cevap