İyi geceler hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 2 doğumumdan 5-6 gün sonra yemeklerden sonra aşırı mide ağrısı çekmeye başladım. Bu ağrılar 1-2 dk sürüp geçiyordu. Taktığım korseden zannettim ve korseyi çıkarttım. Daha sonra bu ağrılara bulantı ve kusma eklendi. Daha 15 günlük lohusayken ağrılara dayanamayıp acile gittim gaz diyip yolladılar. Ağrılar sık sık olmaya başladı her gitmemde gaz diyip yolladılar. Sonunda poliklinliğe gittim ve saframda taş olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledim. Ama emzirdiğim için doktor bebeğin biraz büyüyünce ameliyat olabileceğimi söyledi. Çikolata kızartma yumurtadan uzak dur dedi. Bebeğim şuan 9 aylık ve ben neredeyse 9 aydır ağzıma hiç birini sürmedim. Dikkat ettiğim halde teşhis konduktan sonra 2 sefer daha bu ağrıyı çektim. Son seferinde dikkat ettim de 5-6 gün üst üste süt içmiştim farklı olarak ondan diyip sütü sütlacı yoğurdu bile temkinli yemeye başladım. Ama her yemekten sonra bişey yiyip içtikten sonra acaba diyorum yine ağrır mı. Size sorum nelere dikkat ediyorsunuz? Ya da ağrınız başladığı an neler yapınca ağrınız hafifliyor. Önerileriniz ya sa şunu kesin yeme dediğiniz şeyler var mı. Allah kimseye yaşatmasın bu ağrıyı.