0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar yaklasik 6 yıldır namaz kılıyorum illaki kazaya kalıyor ama her zman kazasını da kılıyorum iki haftadır hiç içimden kılmak gelmiyor tobe tobe.. ama huzursuzluğu var.asiri huzursuzum. illaki biseyler oluyor kılmak nasip olmuyor. Kazasını bile .. çok canım sıkılıyor ne yaptım da Rabbim huzuruna nasip etmiyor artık ... Bildiğiniz dua var mı böyle kılayım kazaya kalmasın içime sinsin.. bana dua edin çok garip İlk defa böyle oluyor ya kılmak istiyorum ama nasip olmuyir ..çok garip ..

6 Cevaplar

0 oy
(5,724 puan) tarafından

Bende şurada bekleyeyim:'(

(61 puan) tarafından
Bebekten mı diyorum acaba ama dört aylık az çok duruyir arada yerde bırakıp kılayım diyorum resmen olmuyir ya resmen çok kötü bı durum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayetel kürsiyi çok oku. Ferahlarsın inşallah. 
(61 puan) tarafından
İnşallah ya :(
0 oy
(52,062 puan) tarafından
seytan ugrasiyo bende kiliyodum.hamileyken bıraktım simdi yonelemiyorum ,
(61 puan) tarafından
Hep kıldım iki kere doğum yaptım kırkım çıkar çıkmaz başladım tekrar ama iki haftadır çok kötüyüm
(52,062 puan) tarafından
felak nas oku canim sürekli
(61 puan) tarafından
Tamam canım tesekkir ederiz
0 oy
(365 puan) tarafından
Namazına ısrarla devam et bahane bjnlar inan iş yada çocuk etken değil 10 dakikayı almıyor onu görev gibi değil hevesle gidin dua etmek içinde gelmiyorsan otur namazda günahlarını düşün yada ölümü bi süre sonra vesveseden kurtulursun bazen Allah insanın içine huzursuzluk vererekte imtihan eder bu birşey olacağına değil bazen öyle bi neşe kaplar ki mutlusun içinde bilmediğin tarif oda bi imtihan ondada şükür etmek çok derin aslında bunu algılasak herseyde bi mana lezzet alırız zaten canım 
(61 puan) tarafından
İnşaallah cnim ölümü sürekli düşünüyorum ama bu vakti kılsam diğer vakit geçiyor .. vesvese tabi.. Rabbim herkesi huzuruna nasip etsin gerçekten çok kötü bı durum
(365 puan) tarafından
Hiç kılmamaktansa kaza kılmak içinde uğraşıyorsun kendi zorla buna her zaman
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Bende iki gündür kılmıyorum resmen içimden gelmiyor yaa her ezan okunduğunda vicdan azabı çekiyorum
(61 puan) tarafından
Aynen bende öyle inanki canım.. Ayetel Kürsi Felak nas okuyalım bol bol.. faydası olur belki. Arkadaşlar tavsiye ettiler
(13,618 puan) tarafından
İnşallah canım yaa :(
0 oy
tarafından
Şeytan gözünde büyütüyor. Şöyle düşün seni yaratanın önüne eğilip teşekkür edeceksin şükür edeceksin. Bu kadar kolay bişey halbuki, ama malesef iblis insanların gözünde o kadar büyütüyor ki o yüzden namazsız müslüman bi toplum oluşuyo. Herhangi bi insan bize yardım etse bi iyilik yapsa ne kadar güzel teşekkür ediyoruz gerekirse karşılık verip bizde ona uğraşıp çaba sarfedip teşekkürü öyle yapıyoruz. Ama gel gör ki bizi yaratana iki defa secde etmek zor geliyo ah ahh bi bilseler keyfi olarak geçirilen her vakit için 70 sene ateş üstünde namaz kılınacağını ama hikaye gibi geliyo herkse nedense. Peygamberimiz (sav) buyuruyor ki cehennemi iğne ucu kadar ufak bi delikten bile görseydiniz başınızı secdeden kaldrmazdız. :( Rabbim ibadet edenlerden ibadeti kabul olanlardan eylesin bizleri 
(61 puan) tarafından
Amin inşallah cnim .. Rabbim bizi neslimiz ibadet edenlerden eylesin .. layığıyla huzurunu nasip etsin ..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
10 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

412,512 soru

12,419,495 cevap

45,156 kullanıcı

Kategoriler

...