0 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
Amip oldu malsef 15gundur serumlar hapla geçmedi geçmiyor kafayı yiyeceğim hqstahwnede yattı delinmedik yeri kalmadı ama geçmiyor bir türlü yalvarırım dua edin bende de var amip benden mi gexti bilmiyorum çok da titizim inanır mısınız artık elimi ayağımı domestosla yıkıyorum tuvaletten çıkınca çok çaresiz kaldım .bebeğimin adı Lina

22 Cevaplar

0 oy
(7,127 puan) tarafından
Canim cok gecnis olsun amip nedir
(1,231 puan) tarafından
Virüs canım amip yaz intenete anlarsın
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun rabbim.sifa versin insallah ♡
(1,231 puan) tarafından
Amin İnşallah dua edin ne olursunuz
(3,148 puan) tarafından
Edebildigim sekilde ettim canim lohusayim bende 10 gunluk yoksa yasin falanda okurdum ama insallah atlatir hemen yavrucak.
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allahım bol şifa versin Allahım korusun linayi  ins şifa bulur kuzum Allahım esrgesin bol şifa versn aminnn 
(1,231 puan) tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Off kuzum ya çok geçmiş olsun küçücük bebekte nasıl olmuş rabbim şifa versin tezzamnda inşallah 
(1,231 puan) tarafından
Sudan gexmis diyorlar slagin var herkes amip .banyo suyundan falan geçti herhalde .artık altını değiştirmeye korkuyorum kakasını emeğini görünce mideme ağrı giriyor çok üzülüyorum ne olur dua edin gecmiyor
(1,887 puan) tarafından
Canım benim dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah kurtulursunuz bu illetten
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin küçük lina ya. Tez zamanda o ve tüm hasta şifa bekleyenler hastaneden sağlıcakla ayrılıp evlerine, huzura kavuşsunlar inşaallah. Dermansız der vermesin mevlam bu da imtihan, sabret tatlım inşaallah geçecek,güzel günleriniz olacak bebişinle. Selam ve dua ile.. 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
0 oy
(446 puan) tarafından
Rabbim şifasını wersin ins canm yaa
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah yavrunu sana bağışlasın canım benim 
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Rabbim şifa versin insallah tez zamanda iyileşir <3

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Canım Rabbim Şafi adıyla şifacısı olsun Linacığımın inşallah tez zamanda atlatır minik kuzu sende dua'yı dilinden düşürme sürekli ya şafi diye zikret Allah büyük elbet dualarımız karşılıksız kalmayacak Rabbine sığın ondan başka kimsemiz yok 
0 oy
tarafından
Rabbim bütün bebeklerin içinde kendi bebeğim senin bebeğin de olmak üzere hepsinin şifasını kendi versin şafi adının yüzüsuyu hürmetine canları yanmasın  
0 oy
tarafından
Rabbim acil sifalar versin canim insallah tez zamanda iylesir
0 oy
(348 puan) tarafından
Csnm Allah sifs versin cok zor durum
0 oy
tarafından
Rabbim sifa versin insallah bi an once gecer yavrum ya kiyamam cok gecmis olsun
0 oy
tarafından
Rabbim şifa  versin canım inşallah geçer nasıl anladınız peki 
0 oy
(11 puan) tarafından
Musluk suyumu tüketiyosınz acaba
0 oy
(280 puan) tarafından
Lina bebegimiz tez zamanda sagligina kavussun insallah rabbim safi ismiyle sifa versin . Seni cok iyi anliyorm kuzum benim kizimda rota virusu olmustu hastanelerde 1 hafta neler cektim simdi tik kaldi bendede kizimdada 50 defa el yikiyoruz gunde kizim hicbiyere elleyemiyo eline bulasacak bi yiyecek olursa ben ellerimi yeni yikadim yemiycem diyo rabbim yardimcinjz olsun jnsallah
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin oğlum 7 aylik banyo suyunu hala kaynatıp ilitirim amip yıkandığı sudan bile geçebilen bir hastalık tez vakitte şifalar olsun vücuduna lina nin aminnnnnnnnn.
0 oy
tarafından
Rabbi. Lina yavrumuza sadi isminin hurmetine sifa ihsan eylesin:( Acisini gostermesin size Allah sizlerede dayanma gucu verdin cnm:(
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Ayy canım benim ya gecmedimi daha o birazdan namaz kilacam Lina için dua edecem inşallah 

Rabbim inşallah Linaya Şafii ismiyle şifa versin tüm hastalıkları yensin kuzucugum 

Sen üzülme canım bebeğinin sana ihtiyacı var peki nasıl geçmez daha ilaçların hiçbir etkisi yok ne Hastanesi bu daha iyi bi yere götür canım inşallah şifa bulur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 294 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yyyyyyyyyyyyyyyy (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 706 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasretis61 (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.

Kategoriler

1,436,510 soru

23,621,846 cevap

306,848 kullanıcı

...