+1 oy
1,297 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
Linçleyen lütfen yorum yapmayın burası sohpt sitesi

Kızlar her sefernde eşim kendi yanaşır ama bn hiç birgün o demeden yanaşmam bu yüzden bana zevksz der sizde hep eşinizin yanaşmasınımı beklersiniz yoksa arada sizde istiyerek yanaşırmsnz ilşki konusunda 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabikide o konuda herzaman cilveli daha istekli davranırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli onun yanaşmadı beklenmez tabi ben beklemiyorum yani bende yanaşıyorum 
0 oy
(10,568 puan) tarafından

Bı iki sirnaşirim o mesajı alır zaten :D

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Tabi ki yanaşırım kizz. Bazen hatta yorgunum falan der gene de yanaşırım :D

0 oy
(562 puan) tarafından
Bizdede tam tersi adami biktirdim daha yeni yaptikya diyo haahajajaja odada esin otururken isaret parmagini gel gel seklinde yap kafanida kapidan uzat bak nasil anliyo hahahahah canim istemesende esinin gozu kaymasin diye 2-3 gune bir yap valla
0 oy
(675 puan) tarafından
Ben de tam tersi esime diyorum biraz firsat banada ver gelim yanassada bekletiyorum suslenip yatagi falan hazirliyorum yiyecekler falan o da bana kizar cok bekletiyosun diye
0 oy
tarafından
Ben yanasmadim sevmiyorum cinselliği benim eşimde anlamaz cinsellikten falan ama normal evliliğim olsa utanmazdim adama yapısıverirdim hadi gel fik fik yapalım falan derdim 
0 oy
(3,896 puan) tarafından

Cnm arada şasırtman lazm..hatta bi gün isten geldiginde gecelikle makyajla parfümle fln karşıla şok olsun ahha bütün yorgunlugunu unutur:) cilve de yap yani erkeklerin hosuna gider..ya da o otururken yan odadan görüntülü ara giyinmis guzel bi sekilde hop diye damlar..daha ne anlatiyim cnm:)) ilisji sirasnda da degisil tavsiyelerim var da yazamam burada o kadar:))

tarafından
Kız naber:)))
(800 puan) tarafından
Özel yaz cnm fikir vrr
(3,896 puan) tarafından
Iyiyim cnm senden naber:)))
0 oy
(539 puan) tarafından
Kiz adama soguk durma put gjbi yatma giyin geceliklerini yap makjasini şıkır şıkır giyin yorgunum bile diyemez ben simdi hamileyim pek yanasamiyom cocuktan korkuyorum da ama yine rahat durmuyorum yani nikahli kocan yani 
(539 puan) tarafından
Haahahahah esime hic sormam bile esim diyoki sen allahtan erkek olmamassin diyo isten gelir kaynanamla oturuyoz birlikteyiz esim gelir bak bana yanasma rahat dur oyle icli içli bakma kahkaha atma ulan gari huylandiriyin diye dalga geçer hahahaha adam erken yatar bazen film izleyemez senin yuzunden anam anlayacak diye odaya kaciyom der hahaha
tarafından
Sjsjsj yaman gacısın ha hac aylik hamilesin
(539 puan) tarafından
Hahahah 28+1canim   ben 24 esim 29 yaşında hersey genciken oluyo yası 40 g ö tü vırk dedikten sonra nabim gülüm  herif bana koca manyağı diyo  daha boyle bide yerin dibinde var diyom ahhaah
tarafından
Az kalmis seninde insAllah sag salim alirsin kucağina
Öyle tabi sjsjsj
(539 puan) tarafından
Amin cnm benm ins rabbim isteyen herkese nasib etsin ins gönülden dua ediyorum bitanem
0 oy
(145,965 puan) tarafından
herseyi erkekten bekleme azda sen yanasmalisim
0 oy
tarafından
Yanaşırım tabi ki 
0 oy
(3,548 puan) tarafından

Illa kelimelere gerek yok bazen iki hareketinle anlatırsın ;)

0 oy
(6,853 puan) tarafından
Zevki yasayamadigin için haz almıyorsun o yüzden arzulamiyorsun. Eşinle bence bunu bı çöz konuşarak.. öncelik bayanlar herzaman
0 oy
(32 puan) tarafından
Yani hep eşlerden beklemek olmaz canım bizde yanaşmalıyız:) 
0 oy
tarafından
Ben hizliyim ya bu konuda :D

Öyle utanmam falan da çok yok :D ahahhaa
0 oy
(933 puan) tarafından
Esimden firsat kalsa yanasmak isyerim tabi firsat birakmiyor ki adam :) his suan ynmda deil ama bizde durumlar hep boyle :)

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 1,745 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nevsin12 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,039 soru

23,674,139 cevap

309,776 kullanıcı

...