0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar sarışın yeşil gözlü maşallah toplu bı bebeğim oluyor du ama emziremiyordum sonra emzirmeye başladım burnu tikaliyfi hemşireye götürürken dusuyordum nerdeyse bebeğimin yüzünde kuruluk vardı biraz  sonra eşim kucağına falan aldı çok güzeldi bebekti gerçekten öylemi olur bebeğim eşim küçükken sarışın gibiymis ama şuan kumral gorumcemin kızı sarışın cekermi bilmiyorum :)

7 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Geçenlerde bende öyle gördüm rüyamda. Uyandım yataktan kalkamadım pamuk gibiydi gözlerimi kapattım rüyaya tekrar dalayim diye pembe giydirmistim toparlak biseydi.

Bende sariyim babada sarı bakalım ne gelcek bize iki ay sonra 
(285 puan) tarafından
Ay çok heyecanlı ya 27 deyim bende çok var daha ama zaman geçmiyor :))
(9,234 puan) tarafından
Bellimi cinsiyet. Valla canım geçiyor bir bakmışsın kucağında Allah sorun cikartmasin sağ salim alalım kucagimiza
(285 puan) tarafından
Belki canım çok oldu kızım olcak isallah ama ilk defa onca zaman hep doktorun kız dediğini gormustum şimdide doğduğunu gördüm çok şaşırdım sevindim bitaraftan moral oldu bana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende oğlumu gördüm upuzun iri bir bebekti ve saçları hiç yoktu kirpikleri sarıydı :D Benim genelde rüyalarımın tersi çıkıyor. Kızım gibi kara kaşlı kara gözlü olacağını hayal ediyorum hep :)

0 oy
(32 puan) tarafından

Bende görmüşdüm kızımı mavi gözlü bebekdi parka falan gidiyorduk saçlarıda sarışındı:)

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bende esmer gördüm kumral hafif sarışın gibi şuan :)
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Ben de rüyamda kızımı kendime benzerken gördüm doğdu benimle hiç alakası yok şuan 6 aylık ve aynı babası :)) 
0 oy
tarafından
bnm esimde gormustu ilk hamileligimde ama gordugu beyaz tenli koyu sacli bir cocuktu kizim kumral yani gece okudugun seyler bilinc alti falan sonucta ne olursa olsub bebek senin olacagi icin en guxeli seninki olacak
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kızıma hamileyken bende gördüm 2 yaşındaydı mavi gözlü sarı sacları cok güzel yüzü vardı onunla oynuyordum Allah o kadar büyük ki rüyada gördüğüm bebeği kucağıma aldım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 584 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aras.0 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 675 göst.