0 oy
78 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (15 puan) tarafından
Dolap uygulaması  nasıl oluyor. Aldığım zaman satan taraf kargolayinca mi para  onların hesabina yatıyor.  Ürün resimdeki gibi olmazsa geri yollayabiliyor muyum.   Bir urunu bikaç tane almak isteyen olursa satan istediğine mi gönderiyor. Komisyon  satan  kişiden mi alınıyor. Biraz uzun oldu. Şimdiden teşekkürler

2 Cevaplar

0 oy
(3,128 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bir urun aldin diyelim. Saticiya soruyorsun eksiği kırığı vs.var mi diye yok diyor diyelim. Anlaşıyorsunuz ya kargo ücretini o ödüyor ya da sen satin alıyorsun. Kargoya veriyor ürünü sana ulaştı diyelim. Bakıyorsun ürün temiz dediği fotoda göründüğü gibiyse onayliyorsun para saticiya aktarılıyor. Ama resimlerdekinden farkli birşey çıkarsa eğer onaylamadan iadeye yolluyorsun.

Ben genelde urun almadan once soruyorum. Hala satilik mi diye satilik derse aliyorum. Birden cok kişi almak isterse saticiya kalmis istedigine verir. Komisyon satıcıdan kesiliyor.
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevaplarınız için
(3,128 puan) tarafından
Rica ederim❤️
-Reklam-
0 oy
(22,059 puan) tarafından
18 tllik urun sattın ya mesela 8 lirasını onlar aliyo sana kalan az bisi onceden iyiydi şuan sacmaladilar
(15 puan) tarafından
Yok su an ben alıcı tarafım.  Benden ayrı bir ücret alıyor mu dolap. Yoksa sadece aldığım ürünün ücretini mi ödüyorum
(22,059 puan) tarafından
Kargo oduyon 9 tl canim
(15 puan) tarafından
Peki teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
6 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu