0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,040 puan) tarafından
Bugün tam 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kilo 100 gram gitmiş bu kadar verebilecegimi tahmin etmiyordum emziriyorum ve detoks yapmadan bitki çayları ödem atıcı kürler filan kullanmadan sadece porsiyon kontrolüyle bu kilo beni inanılmaz heyecanlandırdı durmak yok yola devam inşallah :)

4 Cevaplar

0 oy
(12,918 puan) tarafından
Hay maşallah darısı başıma inşşşaalllaaahhhhh 
(2,040 puan) tarafından
İnşallah canım herkes istediği kiloya ulaşsın çok amin :)
(12,918 puan) tarafından
Amiiiiiiinnnnn
-Reklam-
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Sütte azalma oldu mu ben az yiyince süt azaliyordu
(2,040 puan) tarafından
Yok kuzum hatta arttı bile diyebilirim çünkü su tüketimi arttı daha sağlıklı dengeli öğünler yiyorum
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Maşallah canım sadece yemene mi dikkat ettin
(2,040 puan) tarafından
Aynen canım öğünleri daha dengeli yapmaya çalıştım ekmeği azalttım birde özellikle akşam 8 den sonra yemek yemeyi bıraktım bu kadar :)
(3,281 puan) tarafından
Bende oturduğum yerde kilo vermeyi bekliyom valla hamileyken kendimi bu kadar şiş hissetmiyodum emzirmiyorum da ama kilo aldım doğumdan sonra  bende yapıcam bu dediklerini inşallah veririm canım senide tebrik ederim devaaammm :))
(2,040 puan) tarafından
Önemli olan başlamak zaten canım sonra arkası geliyor ilk günler zor geçiyor ama pes etmiş olsaydım hala aynı kilodaydim hatta belki de almıştım bile vücudumuza yaptığımız en güzel yatırım bence sağlıklı ve zayıf olmamız
(3,281 puan) tarafından
Haklısın canım çok sağol
0 oy
(4,877 puan) tarafından

Bugün 3. Gün ve 1.5 kilo gitti :D

Seni de  tebrik ederim 

(3,281 puan) tarafından
Sen ne yapıyosun canım bende  karar verdim artık gerçi ne kadar yemesemde gitmiyo
(4,877 puan) tarafından
Aslihanin annesi zaten ilk hafta vücuttaki ödemler gidiyor bu yüzden çok çabuk eksileri görüyoruz :))

Fatmanur ben if diyeti aralıklı oruç deniliyor ondan yapıyorum kahvaltı 11 de yapıyorum ekmeksiz vs gün içinde bol su içiyorum akşam da 5-6 gibi yemeği yer tabi porsiyon kontrolü şeklinde yemekleri büyük yemek tabağına değil de tatlı tabağına koyar yemeklerin suyundan almam  bir daha birsey yemem yatana kadar yine bol su 2 bardak çay içerim bu kadar
(3,281 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol  sanada maşallah
(4,877 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ❤️
(2,040 puan) tarafından
Aynı diyeti yapıyormuşuz :) bende bu şekilde besleniyorum en geç 8 de yemek yeme işini bitiriyorum bir daha kahvaltıya kadar çiğneme yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 446 göst.
18 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ahzelesev (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracin annesi (140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,486 soru

23,694,119 cevap

311,206 kullanıcı

...