Şimdik size sorum bebeklerinizin adını kim koydu? Benim 4 yaşında kızım var kaynanam kayinpederim hiç karismadi kızımızın ismine zaten isim de şöyle oldu doğumum oldu hala ismi belli değildi hastahaneden çıkarken cemre veye ceren dedik eşim nüfustan bı geldi çocuğun adı Betül olmuş kimse ne olduğunu anlama anlamadı Allah'tan hoşuma gittti yoksa gidip yazdırdığı gibi sildirirdim şimdi ise ogkum olucakmis bende daha hamileliğimi öğrenir öğrenmez dedim ki eğer erkek olursa kayinpederimin babasının adını yani mehmet koyucam dedim oda yok kızım ne isterseniz o olsun falan dedi Rabbimde bı erkek evlat nasip etti ben gene lafimin arkasındayım geçen günde sabah kahvaltısındr kayinpederim dedi ki çocuğun ismini ne düşündünüz bilmem ne bizde dedik daha bişey belli değil diye bende dedim biranonce karar verinde ben isimli hastahane çıkışı yaptiricam dedim kayinpederim de dedi işte ben bu gece babamı gördüm rüyamda bebeğimiz sağ sağlım doğmuştu adını o kulağına söyledi diye bende dedim hemen baba isterseniz Mehmet koyalım benim için hiç sıkıntı değil dedim oda dedi yanına bı ek bulalım öyle koyarız ama ikinci bı ismimiz olsun en son 2 3 isim arasından tercih yaparız diye bende nasıl isterseniz dedim. Normalde dediğim dedikci biriyim ama onun bana çok iyiliği dokundu hala da devam ediyor oda mutlu olsun o kadar önemli değil benim için isminin ne olduğu çok eski işim olmasın yeter ismi anlamlı olsun yeter sizler olsanız ne yapardınız yada bana şöyle anlamı güzel erkek bebek isimleri söyler misiniz çoğu isim kuzenlerinde onların çocuklarında var o yüzden cogu isimdende bu yüzden vazgeçmek zorunda kalıyorum iki isimde istemiyorum tek kısa anlamli erkek ismi arıyorum :))