Sizinle hep paylaşıyorum derdimi sıkıntımı psikolojik olarak pek iyi değildim panik atagim anksiyetem yani saçma sapan heyecan korku herşeyim var şükür.suruba başlamıştım ondan beri daha iyiyim .dün bebek çok hareketsizdi doktora gittik biraz doktorda bugün için kontrole çağırdı gece heyecandan uyuyamadım erken doğum olur yada ne bileyim anlamsız heyacan yaptım kaç defa uyandım göğsüme mideme bicaklar saplandı .bugün doktora gittik günüm yine aynı pazartesi bir sorun yok dedi.donuste farklı biseyler yapmak istedim ne bileyim dışarda oturmak değişik şeyler yapmak eşime de söyledim ama biseyler de emin olmadığım için netkonussmiyorum şu sıralar neyi sevip sevmeidgimi bile bilmiyorum herşeyden çekiniyorum.esimin de annesi yemeğe cagrimis akşam her hastene dönüşü ordayız sürekli yada her dk farklı olarak bir onu yaoiyoz .biseye karar veremedim ama belirttim hani farklı biseyler yapalim sen bul diye oda bişey söylemedi geri annesigile doğru döndük .sonra içim daraldı ben başka biseyelr yapmak istiyordum dedim atisitik gelmiyom dedim gelmezsen gelme yürü bin arabaya lan dedi .annesinden bişey alacaktı oda geldi işte yukarı çıkın dedi bende üzerim pis duş almsm lazım dedim gerçekten dışarda bile teidgrin oluyom hastaneede dolaştım diye .sonra arabaya bindi ağzının üzerine çarpacam şimdi dedi sinirle bizi eve getirdi geri . doğuma üç gününm kaldı çok tedirgin çok kötüyüm heyecanim durmuyor hu sefer heyecandan kalbim duracak diye korkuyorum nasıl koreldiysem neyi sevip sevmediğimi bilmiyorum biseyler yiyip içemiyorum herkes kilo alır ben on kilo verdim bu süreçte . kimseye anlatamıyorum içimdeki sıkıntıyı gitmeyince annemgille benle ne derdin var oluyor çok yoruldum lütfen bana dua edin doğuma kadar doğumda da heyecanima kendime sahip çıkayım .