Nispet falan düşünenler oluyor bu yuzden başlığı yazdım. Hayatta hep kötü insanlar yok bunu bilmek az da olsa umutlandırır belkı bişeyleri değiştirebilir.8 yıllık evliliğimde eşimin annesiyle hiç karşı karşıya kalmadım ona saygıda hatta sevgide bı kusur etmedim. Allah razı olsun oda beni çok sahiplendi bam başka kültürlerden olsak da" ben Dogulu onlar Karadenizli" sorun yaşamadık. 5 eltıyız 1 de görümcem var.Ben en küçük gelın oldum. Kayındepederim butun eltilerım için kurban bayramında her sene birine kurban kestirmiş.Bızede ev bıraktılar sagolsunlar kımseye muhtaç etmediler. İkinci evimizi alacaktık 60 bin eksikti kayınvalidem kendisine 35 bın borcumuz olmasına ragmen eksık kalanı tamamladı yanı toplamda 95 bin bıze vermiş oldu geri istemedi. Bunların mahçupluğu varken üzerimde az önce eşim aradı. Annem bu yıl sana kurban kestirecek hisse alacak dedi şok oldum ve çünkü butun bu durumları yenı ögrendım. Aradım tesekkur ettım onu mutlu edecek sözler söyledim işte sen bana çok guzel örnek oluyosun inşallah bende gelinime senın gıbı anne olurum dedim sesı titredi aglamaklı oldu sen torunlarıma iyi bak oğlumla mutlu ol ben başka bişey istemem dedı. Şimdi ben bu kadının hakkını nasıl öderim