Bende eşime o sekilde yaklaşıyorum, 6 ay sonra 17 yili doldurcaz nasip olursa. Erkek hic bir zaman geri cevrilmemeli, saglik problemin olmadigi surece, cocuk uyanacak korkusuyla geri çevirmek bana gore yanlis. Aylarca dusta kalmiyosun sonucta, bi 10 dakika bebegin uyandiginda esin sallayabilir, buna hic bir erkek sallamam veya bakmam demez. 3 cocugum var, bizimde cocukalr kucukken zaman zaman uyandiginda esim bakiyordu. Blincsizce yaklasiyoruz sorun burdan kaynaklaniyor. Hatta dün bir postta yorum yaptim, bu tarzda. Bana boyle davranan biri ya cevreden hic ilgi görmemiştir, yada defalarca atdatilmistir, yoksa kimse boyle davnamaz dedi, cokca tebessum etmeme sebep oldu :) kari koca kavramini cozememis insanlar evlenmesin. Kadin erkek elbet esit, ama kocanin kadin üzerinde bir üstünlüğü mevcut. Bu demek olmuyor erkek karisini kole gibi kullanacak. Ince dusundugumuz zaman anlayabiliyoruz bir cok seyi. 17 yasims yakin evlendim, suan bakiyorum ben o yasimda simdi burda olan 26 yaslarinda olan bacilarimizdan daha olgunmusum. Bu neyden kaynaklaniyor, cehaletten.