Kızlar 19haftalik hamileyim.oncedne gıdıklama gibi hissediyordum şimdi ilk defa baya sanki içerde kayıyor dönüyor gibi çok korktum ilk defa böyle birşey hissediyorum ilk hamileligim .İnsan Korkar mi ben korktum hala da korkuyorum
Bende korkmustm ilk :) ama simdi bi daha yapsn diye bekliyrm. Bütün gun ne zaman oynycak diye bakip duruyorm
Bende 19+4 oldum sagima uzaninca icimde cok guclu olmasada kipir kipir arada sert sekil de dedigin gibi sanki kayiyor azcik hissetmeyeyim odum kopuyor birseymi oldu diye guclu tekmeleri sabirsizlikla bekliyorum :) bekarken ablama derdim ay ben olsam korkarim korkmuyormusun diye ama oyle bir duyguki simdi hissetmeyince korkuyorum RABBİM isteyen tum kardeslerime nasip eylesin insallah
37 haftalık hamileyim arada hala korkuyorum :D
Korkma canım gayet normal henüz küçük büyüdükçe daha çok daha etkili hareket ediyorlar valla benimki resmen horon tepiyor ayaklarıyla sağ sol vuruluyor hıçkırıkları var birde annesi kurban olsun
Seni en iyi ben anlarım bende çok korkmustum hele birde gece atmıştı bir kalktim oldum patlamıştı ama zamanla alisiyorsun inan çok güzel bir duyguymus her zaman atsın istersin
1,496,032 soru
24,439,303 cevap
353,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın