0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (626 puan) tarafından

Oğlum 6gundur ishal. Bugün doktora gitcektim geçti sandim akşam tekrar tuvaletini yaptı. Geçmezse pazartesi hastaneye gitcez. İshal dışında hiç sıkıntısı yok. Keyfi herseyi yerinde. İahali geçirmek için herseyi verdim ama gecmedi. Suyu da bol beriyorum susuz kalmasın diye.

Diş çıkardığı için olur mu acaba, teyzem annem öyle dedi. :blink:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm çocuğum da üç aylık ishal şuan da bnde doktora gitim oda dedi dış zmaani olsa normal.ama şimdi normal değil dedi
(626 puan) tarafından
Ya.. diş zamanı oluyormus yani. Ben de bi sıkıntısı olmayınca telaslanmadim. Ama uzun sürdü bugün doktora gitcektim gecti zannettim gecmemis. Zor ama hem onlara hem bize. Geçer inşallah canım
tarafından
Gever cann ama gene git doktora
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet diş yapıyor. Günde kaç kere çıkarıyor ?
(626 puan) tarafından
Ya.. ilk günler çok sıktı.hatta gece bile iki kere yaptı. Son günler azaldı. Bugün bi kere yaptı mesela.11aylik dişi yok daha bakalım
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Olabilir kuzum benim ki de olurdu o dönem patates muz pirinç veriyordum
(626 puan) tarafından
Ben de verdim canım. Yogurt suda veriyorum.Farkli bi durum galiba bunlar gecirmiyor
0 oy
(898 puan) tarafından
Keyfi yerindeyse gitmeye gerek yok oğlum ikinci dişi çıkarırken ishal oldu iki hafta kadar sürdü ama yemeğini yedi keyfî yerindeydi geçti sonra
(626 puan) tarafından
Ben de sıkıntısı yok diye telaslanmadim. Keyfi iyi baya. Azaldı ishali de. Dişle ishal ne alakaymis:) bakalım cikcak mı disimiz☺️
(898 puan) tarafından
Oluyor maalesef patates muz yedir
(626 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 798 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
7 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek12 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
29 Aralık 2025 Diğer kategorisinde SL (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,916 soru

24,407,598 cevap

350,658 kullanıcı

...