Artık herşeyden bıktım kira zamanı geliyor para yok elektriğe para yok suya para yok kızıma mama alamıyoruz diye pirinç unu vermeye başladım tadını beğenmiyor az yiyor bugün 4 TL verip pirinç unu bile alamadık kızım saatlerce aç kaldı annem aldı hemen mama yoktu kuru fasulyenin suyuna ekmeğin içini batırıp vermek zorunda kaldım eve yoğurt bile girmiyor ben nasıl ek gıdaya başlıycam burda görüyorum çeşit çeşit yemekler pastalar yapılıyor yada ayda mutfağa ne kadar harcıyorsunuz diye soruluyor bebeklere kiyafet alınıp paylaşılıyor ya lütfen yanlış anlamayın paylaşmak sizin hakkınız istediğinizi buraya atabilirsiniz şahsım adına söylüyorum bazı şeyler zoruma gidiyor neden biz alamıyoruz ben evime erzak alsak şükrediyorum sebze yok meyve yok et yok olsa bile ayda yılda bir dene bunuya üyeyim sadece deterjan gelsin diye onu da az az koyuyorum bitmesin diye neden çünkü para yok alamıyoruz ama ben artık yoruldum kızıma mama bez alamadığım için geçinemediğimiz için diğer kızıma çeşit çeşit şeyler yediremediğim için yoruldum kiranın gününü ertelemekten elektrik gitmesin diye şofbeni az kullanmaktan yoruldum elektrikli Süpürgenin motoru yandı 1 haftadır gırgırla temizliyorum çok pişmanım keşke okusaydim çocuklarıma gelecek verebilirdim günlük iş çıksın diye dua ediyorum artık sürekli de çıkmıyor sizden sadece dualarınıza bizi de çocuklarımı da katmanizi istiyorum lütfen kınamayın sürekli kızlarıma bakıp ağlıyorum artık
Allah yardım etsin bacım sabret sabır en iyi şeydir birgün herşey çok güzel olacak
Cnm nerede oturuyosun acaba
1,491,841 soru
24,377,546 cevap
348,438 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın