Yine dertlesmeye geldim inşallah bir gün burda bende mutluluğumu paylasabilirim o kadar çok isterdim ki bunu.
Kimsem yok Allah'a derdimi yanıyorum ama sizlere de anlatmak birazda olsun rahatlatıyor.
Evim kötü diğer postlarimi bilenler bilir.Yazin neysede kışın çekilmiyor.2 küçük çocuk o kadar zordu ki bu kış.Cok üzüldüm ağladım.Esime evi değiştirelim bak burda da kiradayiz başka eve de kiraya geçicez diyorum kabul etmiyor.
Az önce konuştum dedim 2 aya kadar karar ver oda kıyamet kopsada tasinmayacam dedi.
Paramız yok benim sadece 2 tane yüzüğüm var 2 bin falan ediyor şuan.Baska hiç bir birikimim yok başka türlü tasinamayiz çocuklarım ve benim rahatım için yüzükte gözüm yok benim satalım taşıyalım diyorum kabul etmiyor.Ben burdan bir kadınla görüştüğünü ve bu yüzden taşınmak istemediğini düşünüyorum yoksa bir erkek niye böyle inat etsin 8 sene oldu bu ev beni mahvetti burda ölmek istemiyorum vallahi çok yoruldum ya.Evi bir görseniz hak verirsiniz küf, böcekler,koku,dökülen sıvalar,tüten bacalar vs vs.Biz klima kullandığımız halde başkası yakmış bizim ev komple dumanda kaldı geçen kış gittik komşunun evinde kaldık çok uzuldum..Bu kışta aynisini yaşamak istemiyorum.
Bosansam ki boşanmayı cok istiyorum ama ailem sahip çıkmıyor kardeşim klinikten çıktı şimdi onu dusunuyorlar gerçi beni hiçbir zaman düşünmediler oda ayrı tabi.2 aylığına annemgil memlekete gidecek bende oğlum okula başlamadan bu meseleler hallolsun istiyorum ama olmuyor kafayı siyiricam.Kisin çocukları 15-20 günde bir yıkadım sırf hasta olmasınlar diye düşünebiliyor musunuz hangi cagdayiz biz hangi devirdeyiz düşünüp düşünüp kafayı yiycem bir akıl verin lütfen.