Kızlar size en baştan özet gecicem. Benm kaynananin ağzı aşırı bozuk. Mesela makyajlı birini görsün o*rspu. Elbiseli birini görsün. Amaaaan kendini satmış da gelmiş..
Bende makyaj yapan elbise etek giyen biriyim bu lafları aslına bana duyurmak için söylüyor ve 7 yıldır hiç değişmedi. Smdi onu geç bi olay şu
Eşim bana söz verdi eşyaları yenilicez dedi ve maddi dururum Allah'a sukur gayet yerinde 3 ev yine yenileriz. Ama sizinde haberinz var baza başlık aliyorum ya. Sabah bu aradı oğlunu naptınız geldi mi yatak dedi eşim de yok daha gelmedi diyince. Amaaan bizim geline bak asortik herşeyi de siparişle yapıyo dedi (ne alaka hala anlamadım) sonra bizim zamanimizda gelin bir şey yapmadan önce kaynanadan izin alirdi dedi. Sen zamanında izin aldın diye benden aynısını bekleme bnm kendi aklım var dedim. Sonra oğluna garip garip baktı yani ben laf dedim diye oglu da bana kizcak onu bekledi. Eşim de anne parayı ben kazanıyorm Dilay yiyor başka birinin müdahalesine gerek yok dedi. Kaynanam da laf değiştiriyor dün markette birini gördüm tayt giymiş gelin g*tümü s***kin diyor resmen dedi. Bende tayt giyen insan öyle demez de insan nasıl ne gözle bakarsa öyle görür. Demek sen tayt giyince bunu anlatmak istiyormussun dedim. Hiii amaaaan bizden geçti o işler dedi. Zihninden de çıkar o zman dedim çektim gittim. O oğluyla konuşmaya devam etti. Bir kaynanasin sen ağırlığın olmalı. Benimde canıma tak etti sus sus sus nereye kadar. Tayt giyen elbise giyen herkes mi seey te alaaam