0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nedir bu rahatsızlık acaba yasayan ve tedavi olan var mı nasıl bi tedavi oluyo

6 Cevaplar

0 oy
(1,090 puan) tarafından
Çok illet bir şey allah kimseye yaşatmasın on yıl onun pisliğini çektim 
tarafından
Ciddi misin ya bende de çıktı nasil bisey hic bilgim yok netten bakmak istemiyorum cok korkutucu seyler yaziyo nasl gecti tedavi dönemin
(1,090 puan) tarafından
Kuzum o illet bir kere olunca geçmiyor bekarken vardı neler çektim ilaçlar tedaviler. Evlendim devam etti ameliyat oldum çift taraflıydı bende. Birini aldılar biri kaldı. Çocuk için de sıkıntı tüpleri tıkıyor çocuk olmuyor. Evlendim dört yıl çocuğum olmadı ameliyattan bir yıl sonra kendiliğinden oldu kistler öyle kayboldu. Ama hal korkuyorum yenilenir diye
tarafından
Benim yeni olmuş ameliyat mı edilir hemen acaba
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bende çektim çok canm bekarkende evliykende çok büyüdü ve catlamisti yumurtalığın üzerine her ultrasona gordigimde gebelik mi var dediler ona benziyomus falan ilaç tedavisi oldum yıllarca şükür geçti ama kendi kendine tekrar ediyo malesef. Kontrollü tedavi olursan başa çıkılır korkma aklimada kötü bişey getirme 
tarafından
Tesekkur ederim cnm
0 oy
(1,021 puan) tarafından
3 5 ay once de bnde cıktı dogum kontrol hapları yapmıs dedı doktor rahat bı 3 ay sureklı hep kanama vardı snra ılac tedavisi ile ilk ayda yok oldu suan bsey yok arada kontrole gtcem okdar 
(1,782 puan) tarafından
Ay doğum kontrol hapı yapıyor muymuş asla kullanmam o zaman iyilik yazdın canım
tarafından
Anladm cnm sagol
0 oy
tarafından
Allah düşmanıma vermesin hala uğraşıyorum
tarafından
Cok gecmis olsun cnm
0 oy
tarafından
Bende bi benzer hastaligi polikistik over hastasiym cok illet bisey cicugum 5 sene sonra oldu tedaviler felan gormystm banamisin demedi sonra allah tarafindan hamile.kaldm youtube de yaşlı bi adam vardi soyismi saracogluydu sanki soğan kürü tarifi var ona bak uygula derim canm cok gecmis olsn
tarafından
Tm cnm cok tesekkur ederim
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Benim yok ama kuzenimde çikolata kisti + miyom var ve şuan hamile. Gebelikten önce sürekli tekrarlamış ama gebe kalınca baya küçülmüşler dr belki geçer diye umuyordu. İkimizde gebe olunca psikolojimiz dostşuğu kaldıramadı küstük son durum ne bilmiyorum valla :D şöyle ki çok ağrılı adet dönemleri yaşatır bi büyür bi küçülür ama doktor takibinde düzenli ilaçlaro falan kullanınca şikayetler azalır
tarafından
Anladm cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemsdk (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 270 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu

409,438 soru

12,305,826 cevap

38,571 kullanıcı