0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (558 puan) tarafından
Gunaydn kizlar 6 ve 7 aylik bbegi olanlar sabqh kahvalti da be veriyorsunuz acaba ben her sabah yumurta ekmekli yogurt veriyom onun yaninda baska ne versem acaba oglum allh sukur yiyor ama bazi seyleri vermekte tereddute kaliyorum

7 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Pnkek omlet  verebilirsin
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Herşeyi verdim:D

(558 puan) tarafından
Hahaha ciddi man esim domates salatalik veriyo ben kiziyom korkuyom elinden aliyom daha kucuk diye ya
(45,023 puan) tarafından
Menemen soganli yumurta yada haşlaması kavurması penkek krep Allah ne verdiyse yani:D şu an 17 aylık aynı herşeyden yiyo
0 oy
(13,823 puan) tarafından
Herseyi verdim valla. Menemen yumurta kirmasi haslamasi peynir salatalik zeytin pankek pekmez. Bazen peynir yumurta pekmez avakado karistiriyorum. Çeçil çok seviyor. 
(558 puan) tarafından
Ben yumusak beyaz peynir veriyom onu diyor fazla tuzlu degil ama bazen geri atiyor agzindan
(13,823 puan) tarafından
Valla ben herseyi verdim biz ne yiyorsak doktorumuz öyle soyledi zaten. Simdi 10 aylik. Hala herseyi yer masallah
(558 puan) tarafından
Anladim cnm saol masallh allh bozmasin vala
0 oy
tarafından
Yumurta veriliyor mu cnm.ek gıda ýa başladım da verip vermemek arasında kldm
tarafından
Bende verim  o zaman.
(558 puan) tarafından
Aynn cnm protein alsin iyidir cnm ins bebeginin yumurtaya alerjisi yoktur cunku bazi bebeklerde oluyor ama bunu tabiki zamn gosterir
(13,823 puan) tarafından
Canım beyazinin hepsini verme ama hergun. Fazla protein yuklemesi
(558 puan) tarafından
En cok sari veriyom beyazini az veriyim ztn tam dedigini yaparim o zmn gun asiri veririm o zmn
tarafından
Evet bazı  çocuklar da  alerji yapıyo.  İnsallah kızım da yapmaz .
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ben ne yediysem oda ondan yedi☺
0 oy
(2,788 puan) tarafından

Benimki hiç bişey yemiyor :'(

(558 puan) tarafından
Niye ki allh kolaylik versin cnm ya bir sekilde sevdir
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Ekmek çay yedir 

Süt  içine ekmek veya bisküvi yedir 

Sütlaç yedir 

Muz ver 

Krep yap
(558 puan) tarafından
Sutlac ogle veriyom yapinca ekmekli cay az veriyom biskuvi sutun meyveyunun icine koyup verdim kabiz oldu  3 gun cikmadi artik vermiyom cicibebeydi onun disinda muz ve krep vercem saol fikirlerin icin
(1,896 puan) tarafından
Cicibebe den kabız olmaz canm
Aynen krep muz kaşarlı omlet  menemen bişey yapınca minik minik domates ve suyuna ekmek batır öyle canm aklına ne gelirse ez yedir
(558 puan) tarafından
Tam cnm saol yapicam

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 380 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
0 oy
11 cevap 253 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 331 göst.
26 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu07 (9,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,312 soru

24,413,212 cevap

351,108 kullanıcı

...