0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,795 puan) tarafından
Tuvalet eğitimine baslicaz bu kulotlar nerde satılır hangisi iyidir bedeni nasıl secicem. Gece onlardan taksak gecmi öğrenir ki tuvaleti. Gündüz nasil olacak parka falan giderken off çok zor. Gece de yanımızda yatiyo her sabah cisle uyanicaz kesin

12 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Çamaşır satan yerlerde var canim ister istemez sizdiriyo bez gibi dgller
(1,795 puan) tarafından
Hadiya peki gece bağlasam geç mi öğrenir bilgin var mı. Beşikte yatmıyor yanımızda da bizide batirir
(22,057 puan) tarafından
Valla kuzum 22 ayligiz daha baslamadim bnde hic blmiyom yani sizin bebis konusuyomu genelde burda okuduklarimda kmse gece baglamjyormus
(1,795 puan) tarafından
Benimki de 22,5 aylık konuşuyor canım da gece çok yapıyor o korkutuyor beni bide hemen hergun parka gidiyoruz orda da islatirsa çocuklar dalga geçer zaten içine kapanık çekingen çocuklardan uzakta duruyo.
-Reklam-
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Canım ben lcwden aldım inan boşa aldım oglum o varlen bez sanıyodu altına yapıyodu bende takmamaya başladım öyle söyledi 
(1,795 puan) tarafından
Hadiya gece mi bagliyordun. Parkta falan kullanışlı olur mu peki
(6,400 puan) tarafından
Hayır gündüz gece normal bezledim 2 3 gün onlarda kuruydı zaten bıraktım 2 hafta oldu
(1,795 puan) tarafından
Ne kadarlık çocuğunuz benimki 22,5 aylık her sabah bezi dolu uyanıyor. Ama artık başlamak istiyorum bu yaz ogrensin
(6,400 puan) tarafından
29 aylık benimki canım bence ne zaman geceleri kuru kalırsa bezi o zaman başla
(1,795 puan) tarafından
Büyükmüş seninki. Yaz aylarında öğrensin dedim ama bilemiyorum olmadı bi 10 gün falan deneyeyim olmwzsa ara verip bı daha başlarım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben onlardan kullanmadım kızım da normal şort çektim sık tuvalete götürdüm  bazen kacirdigihida oldu ama olsun öle öle öğrendi bez takma gec öğrenir ama gece tak
(1,795 puan) tarafından
Gece ve parka gittiğimizde takmak istiyorum ama umarım ters etki olmaz. Gündüz sık sık gideriz lavaboya ama gece çok sorun olacak gibi bı kere kaldirsam bı daha uyumaz
(45,023 puan) tarafından
Yok gece elleme gündüzu öğrensin tamamen geceyede yavaştan geçersin benim kızım geceyi kendisi öğrenmişti yapmiyodu sabah kalkınca yapıyordu ayy birde ogluma öğreteydim daha ne isterim:(
(1,795 puan) tarafından
Maşallah ya akilliymis darısı başıma
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Suan lc waikide ikili olan 19 tl
(1,795 puan) tarafından
Baya uygunmuş canım yarım gidip alayım varsa tabi
(1,924 puan) tarafından
Bende internette gördüm cnm inşallah bulursun
(1,795 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim. Kullananlar pek memnun değil olmadı parkta kullanırım
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Gece yanınızda yatırmayın altına da ya alez ya da muşamba tarzı bişey serin
(1,795 puan) tarafından
Besige koyuyorum ama asla uyumuyor yanıma alıyorum mecburen. Bizim yatakta alez varda bitane. Ona ikibtane almıştım tek kişilik olandan. Olmadı onları katlar ortaya koyarım üstünde yatar
(2,462 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(1,795 puan) tarafından
22,5 aylık canım şimdiden popo isilik döktü gündüz şortla olmasına rağmen sıcaklar bastırmadan .
(2,462 puan) tarafından
Anladım canım inşallah cabucak öğrenir
(1,795 puan) tarafından
İnşallah ya sağolasın
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Hiç bir işe yaramıyor canım .
(1,795 puan) tarafından
Hadiya ona umut baglamistim gece ve parka gittiğimizde kullanırım diyordum
(6,048 puan) tarafından
Bir hafta idare et daha sonra çocuğun tutar kendini cisi geldikçe söyler . Bu arada varsa yakınında çocuğunun yasitlarinda tuvalete giden çocuğun onları görürse ozenebilir daha çabuk alışır. Benim kız kuzenini gördü oda istedi tuvalete gitmeyi   sonra klozette sıkıldıkça çiş bırakma şarkıları videoları izledik . Birde gece ben yatırdıktan sonra bezini bağladım uyanmadan da hep açtım ki bezsiz yattığını düşünsün diue
(1,795 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim çevremde tanıdık yok malesef örnek alabilecek çocuk yok
0 oy
(594 puan) tarafından
Aynı ben gibisin.. parka nasıl gitcez dısarı çıkıyoruz. Gece bizle yatıyor. Yatak ne olcsk
(1,795 puan) tarafından
Yatak alez günlük yikanirda her sabah nasıl duşa girecem onu düşünüyorum. Bez kolay ama ısilik olmuş hep yavrum.. geçen bı aile vardı parkta çocuk 3-4 yaşlarında ellerinde poşetle geziyorlar çocuk altına kaçırdı o kadar insanın icinde çocuğun şortunu falan değiştirdiler herkes onlara bakıyordu. O durum çocuk için çok kötü tabi diğer çocukların görmesi var bide
(594 puan) tarafından
Ben ıslak ıslak eve geitirim sanırım. Bilemedim yaa. Aynen ondan bende baslayamıyorum birtürlğ nasıl olcak acaba ya
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Canım keseceksen geceyi gündüzü bir kes çünkü çocuk alışamıyor. İlk başlarda gece 2 3 saatte 1 tuvalete kaldır 1 hadta falan böyle devam et azalta azalta sürdür sonra zaten kaldırmana gerek yok gece gündüzden daha kolay inanki :) Allah yardımcın olsun şimdiden ben o külot tan kullanamadım önermediler alışması geç olur diye 
(1,795 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun. Dışarda da lazım olur dedim malum evde durmak istemiyor artık
(1,064 puan) tarafından
Anladım canım dışarda olur belki ama evde zorlanırsın zaten alışınca dışarda da tutar
(1,795 puan) tarafından
Umarım kolayca atlatırız bu süreci. Teşekkür ederim
(1,064 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Kız ben aldım bin pişman oldum oğlum çişini yaptığında hop attı yani disariya
(1,795 puan) tarafından
O kadr mi kötü ya.  Dışarda nasıl yapicaz peki
tarafından
Valla sahsen ben hic memnun kalmadım hatta pisman oldum mecbur alistirma surecinde ya cikmican cnm yada bezlicn ama bezlemek alışmasını zorlaştırıyorms yada altını açık birakcn
(1,795 puan) tarafından
Çıkmadan olmuyor zaten kimseyi görmüyor bari parkta insan yüzü görsün diyorum.off valla ne zor işmiş
tarafından
Kesinlikle
0 oy
(6 puan) tarafından
Alıştırma kilotlarina pek güvenmeyin bence ben kızımda kaç tane aldım işe yarar diye ama geceleri hep hüsran o kilotlara güvenip yatirtim ama maalesef hepsi dışına çıkıyor en iyisi hiç onlardan almamak geceleri 4 5 kere uyandırmaniz gerekiyor bı sure sonra kendi kalkiyor zaten biraz zor bir süreç sadece sabır lazım 
(1,795 puan) tarafından
Valla onun için mecburum ama nasıl yapicaz bilmiyorum zaten bitik durumdayım umarım kolay gecer
(6 puan) tarafından
Çocuktan önce sizin hazır olmanız lazım çünkü bu süreçte sinirlenmekten ve kızmaktan kaçınmalısınız aksi takdirde hem sizin için hem çocuk için bu süreç daha da zor olabilir
(1,795 puan) tarafından
Kizmam ama sinirlenebilirim bu ara çıldırmış gibi zaten asla durmuyor hep tehlikeli işler peşinde
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Boşa alma hicbir ise yaramiyor onun yerine yattigii yataga alez al yikar kuklanirsin surwkki
(1,795 puan) tarafından
iki tane tek kişilik aldım da hanfendi ortamizda yatiyo. Onları katlar koyarım bizim alezin üstüne. Ya peki dışarda nasıl yapcaz ne zor iş
(1,929 puan) tarafından
Alisana kadar disari cikmayacaksin yoksa zor onlari da bez zannedip yapiyorlar aranizda yatmasi da zor sizin icin alistirman lazim artik ayri yatmaya
(1,795 puan) tarafından
Çok denedim asla uyumuyor inatçı baya ne yapicam bilmiyorum artik
0 oy
tarafından
Tavsiye etmem bez hissiyatı verir çocuğa ona güvenerek yine yapar altına. Bezi ve bez türü şeyleri tek seferde hayatınızdan çıkarın. Yoksa bu süreç daha da uzar. Ayrıca eğer sabah altı ıslak şekilde uyanıyorsa yani gece uyurken yapıyorsa bezi kuru uyanmıyorsa daha hazır değildir bez bırakmaya. Ona göre başlayın derim canım 
(1,795 puan) tarafından
Her sabah dolu kalkıyor ki ne zaman kuru kalır süt içmeden asla uyumuyor valla şaştım ne yapacağımı
tarafından
O zaman ne çocuğu zorla nede kendini canım. Kuru bezle uyanana kadar hiç deneme ileriye dönük psikolojisi etkilenir. Ben kızımı asla sıkmadım bu konuda doktorlar 3 yaşına kadar yolu var diyo. Kasları kuvvetlenmemiş demek ki o yüzden bezi dolu uyanıyo. Sen şimdi başlasan her sabah çiş ile uyanacak buda onu kötü etkileyecek. Kızım 33 aylık başladı ve çok şükür bezi çıkardığımız gün alıştı kaçırma olayımız olmadı kasları kuvvetlenmesini bekledim her sabah bezi kuruydu bi süre anlattım bezi çıkarınca böyle tuvalete gidicez dedim ve bi süre sonra tamamen öğrenince tek seferde bezden çıkardım. Ne o aciz oldu nede ben :)
(1,795 puan) tarafından
Bu sene bıraksak iyi olurdu ya iyice kafam karıştı şimdi bak..
tarafından
Bide intertten doktor yorumlarını tavsiyelerini oku istersen canım ben naçizane tavsiye verdim. Allah korusun ileriye dönük öz güven problemi bile olabilir diye okumuştum. Daha tam 2 yaşına bile girmemiş tabi yine de en doğrusunu sen bilirsin
(1,795 puan) tarafından
Biraz daha araştırayım canım çok sağ ol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
28 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 422 göst.
22 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nare88 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,017 göst.

Kategoriler

1,491,976 soru

24,379,110 cevap

348,592 kullanıcı

...