0 oy
109 göst.
Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Kardesi 10 aylik doğdugundan beri hep bi takinti icinde olmaya basladi   ara ara duzeliyo  su bir ay icinde  de  gece yatmadan once  basliyo ben uyuyamicam senle yatayim demeye ilk baslarda ara ara ysnima aldim bazen babasi uyyana kadar yaninda yatti bu seferde aliskanlik haline getirdi kardedini uyutuyorum geliyo uyuyamiyorum   git yatagina uyursun diuorum gidiyo grliyo bi kac kere en sonunda kardesini bile uyandiracak dereceye geliyo agliyo aslinda uyuyo ama kendini resmen uyuyamicam diye hazirliyo ne yapacağimi şasirdim   kocaman kiz oldu ilgisizlikten yapiyo desem yalan onunda her istediğini yapiyoruz valla sıķıştım resmen 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım ikisini de eşit derece de sevdiginizi ama kardeşinin daha küçük ve bakıma muhtaç olduğunu oturup anlatsan anlayacak yaşta büyükmüş baya 
(79 puan) tarafından
Ahhhneler anlattik babasi ve biz cok konustuk    babasi ve ben sen bizim ilk cicegimissin
Kardeş okadar istediki anlatamam  kardedi olan biri oldumu gelip aglardi  cok seviyo kardesini ama  okadar konusmamiza rağmen ayni   suanda bile yataginin bi kosesinde iturdum uyumasini bekliyorum
tarafından
Allah Allah ya baya büyükmuste ☺️ umarım düzelir canım ya
(79 puan) tarafından
Amin  insallah
(181 puan) tarafından
merhaba ben de aynı durumları yaşıyorum duzeldimi nasil bir yol izlediniz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
90 cevap 6,311 göst.
18 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 337 göst.
0 oy
8 cevap 231 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

405,735 soru

12,158,875 cevap

36,600 kullanıcı

...