0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bekarken fazla olmazdi ama doğumdan sonra bende aşırı karın ağrısı oldu nirmal doğum yaptım bide dr bağırsak ta yara olabilir dedi böyle bisey yasayan varmi kizlar 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bisey diyen yokmu
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ah canım bende normal doğurdum benimde 5 ay sonra midemde ağrı çıktı yada bağırsak başlangıcı bilmiyorum doktora gittim 2 kutu ilaç yazdı bu ilaçtan 3 ay kullanıcaksın geçmezse endoskopi yapıcam dedi gastrit dedi ama benim sabaha kadar bağırsaklarım ötüyor çok gazım oluyor ilaç mide ağrımı alıyor ama bağırsak hep aynı bide açıklı koyulu dışkılama var toplayamadım kendimi doğumdan sonra 1 hafta sonra 8 ay olucak rabbim sanada banada şifa versin 
tarafından
Aminnn canım valla acaba doğum la ilgisi olabilir mi yani doğum yaparken hasar mı oldu bizde su icsrm karnm agryo ya
(774 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum az önce kustum inanki 42 hafta hep kustum doğurdum iyiydim 5 ay şimdi 3 aydır ölüyorum midemden haftada 2 kere kusuyorum çok ağrıyor bağırsaklarım ötüyor karnım ağrıyor sindirim sistemim çöktü resmen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 428 göst.
1 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,643 cevap

36,635 kullanıcı

...