0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 36+2 haftalik hamileyim sabah karnimin agrimasindan ve midemin bulanmasindan kahvaltiyi masasindan doymadan kalktim uzerinden kac saat gecti hala agrim var bide akintim cok yogun olmaya basladi 3 gun once doktora gittim herhangi bi sorunum yoktu idrar tahlilim de temiz cikti. Bebegimin hareketlerinde azalma falan yok ama yine de tedirgin oldum son aylarda karin agrisi mide bulantisi normal mi

1 cevap

0 oy
tarafından
Benim de öyleydi canım ama dikkat et. Hareketlerini takip et. Bir şey kaldırma. İş güç hepsini bırak. Dinlen biraz
tarafından
Tamam canim zaten cok zorlandim daha yapacagimi sanmiyorum yaparsam da daha az yaparim gunduz tek cikamiyorum aksam esim gelince de sokaga cikma yasagi oluyo yuruyus de yapamiyorum doktorum dogumda zorlanirsin dedi ne yapcm bilmiyorum
tarafından
Gündüz neden tek çıkamıyorsun ki? Zamanın az kalmış. Yürüyüş yap az yap. Squat yap sabah beş akşam beş kere yap. Ve kesinlikle sancını evinde çek uzun bir süre. Korkma heyecan yapma. Doğumun çok güzel geçer inşaAllah
tarafından
Amin insallah canim ya nasil olur nasil yaparim hic bilmiyorum insallah cok zorlanmam suan kendimi cok agirlasmis hissediyorum ya aslinda cok da kilo almadim ama hareketsizlikten 10 dk yurusem nefes nefese kaliyorum o yuzden esim yanimda olsa daha iyi
tarafından
Sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama dediğim gibi stresten uzak dur tatlı hamiş. Allah'ın izniyle doğumun güzel geçecek ❤️
tarafından
Ayy insallah Allah razi olsun canm ♡
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 569 göst.