Ya kızlar eşim çocuk doğmadan önce herseyine hesabını verirdi nereye gitse ne yapsa şimdi hiç haber vermiyor 42 günlük bebeğim var çok ilgisiz ha bire evden kaçmak istiyor izinli olduğu gün bişeyler yaparız diyorum bakıyorum yok başka bi iş çıkartıyor gidiyor 1 buçuk yıllık evliyiz ve ben lohusa döneminde olduğum için mi bu kadar takıyorum
Herkes erkekler bebek olunca eve bağlanıyor dio ama yok dahaa çok kaçıyor işten eve gelir ya telefon ya tv çocuğu odada uyutuyorum 1 saat 2 saat yanıma gelip te napiyorsun demiyor yada yemek masaya koyuyorum o yiyor bende bebekle ilgileniyorum demiyor gel ye biraz ben ilgilenim napacam ben kaçmam mi gerek bu kadr üstüne gitmeme mi gerek artık tripte atamıyorum gönlümü almıyor bile
Sende hiçbi sıkıntı yok ona çocuk vermişsin canım bundan güzel şeymi var ama bn anlamıyorum kadınlar dünyaya bu yuzden gelmemeli üzülmek için
ya canm insanlarda oluyor bazen boyle skntilar. bizde esimle cok duskunduk mesela birbirimize. dun ben geliyorum dedi aradi bend3 yola cikmadim diye kustu trip atti sen beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun diyerekten. ne bileyim gulum sanki hamile olan ben degilim o. tamam illaki hormonlar tetikliyor bunda eslerde etkileniyor. vallaha esin daha alingan oldu. zamanla alisir gulum .
Konusmayi denedin mi neden böyle yaptığını alındığını dile getir bence bebeğini ver babasına şimdide ben yemek yicem biraz tutar mısın de lohusalıkta insan biraz daha takıntılı hale geliyor
Çocugun boşluğuna düşmüş eşin canim zamanla duzene girer
Canım sende bebeği ver kucağına geç odana veya salona az uzan dinlen. Duşunu al gir kocanin koynuna. Hadi çıkalım disari skldm falan de. Sende bahane uydur
1,492,544 soru
24,387,432 cevap
349,079 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın