0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Cekiniyorum insanlardan yeni insanlarla tanışmaya üşeniyorum faln vs resmen useniyom iste konusmaya:))

9 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Icemi kapaniksin canim
(69 puan) tarafından
Biraz öyleyim evet
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçine kapanıksın sanırım duygularını içinde yaşayan insanları sevmiyorum duygularını dışarı yansıtmalsın

Ben sivastan 22 yaşında 2 aylık kız annesiyim hadı açıl bakım ahaha
(69 puan) tarafından
Allah bağışlasın benimde 15 aylik bir kızım var 26 yasindayim:)
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bende çekingenim bazen
(69 puan) tarafından
Aslında oturduğum yerde kafa dengin yok kaynanamin komşuları faln var onlarlada ne konuşayım
(1,662 puan) tarafından
Yani sende haklısıın belkide karşındaki insanda konuşmays yanaşmlyorsa buda bir sebeb
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Bende öyleydim canim çalışma hayatına başlamadan ve kişisel gelişim kitapları okumadan önce. Keske üniversite de böyle olsaydım diyorum sosyallikten canim çıkardı herhalde. Kişisel gelişim kitapları okumani tavsiye ederim.

Bir de şunu unutma takildigin çevre de senin gibidir çekinmeye gerek yok yani. Doktor doktorla öğretmen öğretmenle ev hanimi ev hanimiyla daha cok vakit gecirir.

Küçükken baskiyla sevgisizlikle yetişmekten oluyor maalesef 
(69 puan) tarafından
Hangi kitapları tavsiye edersin?
(1,949 puan) tarafından
Aşkım kapismak
Esra ezmeci
Her kitapta baska gelişiyosun o yüzden tek kitap ismi veremiyorum. Aşkım kapismk seti var bende
Adam iyi yazıyor okuyabilirsin...
Ogretmen olduğum icinde dogan cüceloglu okumuştum mesleğe bakma tabi gelişmek icin yap bir seyler mutlaka.
(69 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(1,949 puan) tarafından
Rica ederim..
0 oy
tarafından
Bnde öyleym ya :(
0 oy
tarafından

Her yaş ile muhabbet kurabiliyorum bende, özellikte yaşlı teyzelere bayılırım haha :D en güzel kanka onlar :D illa yaşıtlarını bulmak için uğraşma mutlaka herkesle yapılacak bi sohbet vardır 

0 oy
(133,926 puan) tarafından
hee ice donuksun demekki dene arkadas edinmeyi
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Bende öyleyim yani girişken deqilim ilk muhabbet edip tanışan olmam ama güvendiğim kaynastigim kişilerle de arkadaşlığımız uzun sürer. :) Ben özümde sesiz sakin biriyim zaten fıtrat meselesi. Bu durumdan şikayetçi deqilim. 
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Bekarken öyleydim çalışmaya başladıktan sonra biraz biraz başladım konuşmaya şimdi çok rahatım 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,840 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 643 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,187 göst.