0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
kapalı


Arkadaşlar aşağıdaki konuyu bilmeyenler için tekrar ekledim konu halloldu kayınvalidem borcu kapadı ama araç muayeneden geçmediği için alan kişi henüz üzerine alamadı neyse ama sanki bu bizim borcumuz gibi kaynatam ve kaynanam bana cephe aldı sanki öyle hissediyorum sizce ne yapmalıyım o kadar  bunaldım ki diğer oğullarının borcunu kapadılar sonuçta ama ben hiç yaranamıyorum bu insanlara.. 


Eski konu

Arkadaşlar merhabalar defalarca bu konu üzerine post açtım.. Hepinizde fikirlerinizi yazdınız.. Evet bilmeyenler için yazıcam özetle eşimle dört yıl önce görücü usulü bir evlilik yaptım eşim işimde gücünde iyi niyetli bir insan bana ve çocuğuma her zman en iyisi yapmak için uğraştı.. Aile apartmanında oturmayıp ev aldı borç ödüyor neyse.. Eşimin ailesi daha doğrusu evli abisi eşimi bekarken sömürmüş ve üzerine bir araç yapmış eşimin bu aracın trafik cezaları ve vergi borçları eşimin üzerinde neyse yıllardır ödememiş ve birikmiş af çıktı yapılandırma oldu borç toplamda 9000 bin TL şuan adamın birine usülsüz satmış aracı noter siz yani araç eşimin üzerinde hala ve alan adam üzerine almıyor ha bugün ha yarın yalandan taksit ödüyor neyse bugün yine bir ceza geldi eve ve ben imzaladım kağıdı o kadar sinir oldum ki eşimle bu konudan defalarca tartıştım başına bela olacak diye bir türlü çözemiyor şikayet edecektik annesi ben öderim dedi mani oldu.. Çünkü diğer oğlunu düşünüyor şikayet edersek onun başı yanacak diye ve bugün eşim sinirli bi şekilde benimde verdiğim gazla aradı ailesini ailesi sen kafana takma yok bilmem ne falan fistan.. Bu bi gerçek böyle bir borç var babasıda arkadan bişey olursa ben arkandayım oğlum demiş biz yani bişey olmasını beklicez çok sabrettim ama bıktım ve boşanalım dedim git onlarla yaşa öde borçlarını dedim şikayette ettiriyorlar ne yapıcamı şaşırdım çok bunaldım artık ve boşanıcam bu kadarda saf kalpli olunmaz gitsin yaşasın ailesiyle..

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 390 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
5 Mart 2024 Aile kategorisinde Bbttnnmm (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Esmerqueen (2,714 puan) tarafından soruldu

380,518 soru

11,392,984 cevap

34,903 kullanıcı

...