0 oy
432 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (903 puan) tarafından
Ek gida beni maf etti kizlar oğlum  hic birsey yemiyo sadece anne sutu  7 aydan gün alyr  seveceği  bi tarif  verir msnz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke önceden tadımlık baslasaydinz ek gıdaya i zaman yer bebekler 

Bn bulamaç yapardım kızıma içine bebek bisküvisi pekmez dövülmüş ceviz 8 tahilli az labne yumurta sarısı tam kahvaltılık süper bimba enerji veirr 
(903 puan) tarafından
6 aylik oldu sonra başladım öncesi doktr onermyo
tarafından
sonra gün boyu anneyi perisan etsin o enerjiyle :)
tarafından
Bn 4 aylık başladım canım bebekken her şeyi yerdi hiç sıkıntı yaşamadım
Ayrıca Dr diyor ki 6 aydan sonra basla sen başladın da ne oldu çocuk yemiyor dimi şuan
Bana Dr aferin dedi erken başlamak iyi bebek yemeye daha yatkın olur dedi .
Elam ; bebek ivin çok yararlı onlar enerjisi olsun yani
tarafından
suan dislerden yemiyor canim alti aylıkken basladigimda cok guzel yiyordu ben veremedim midesi cok hassas kuzumun hala daha cekiyoruz
(903 puan) tarafından
Ahhh ne bilim kizlar kime inanacagima  sarsirdm
-Reklam-
0 oy
(305 puan) tarafından
Canim walla sewmwdi dye brakma wer ne werebiliyosan oyle alisip oyle buyuyolar bu defada ben kizima sunu ymedi bunu begenmedi diye diye smdi bsey yediremiyorum 4 yasinda sadece crba diyebilirim
(903 puan) tarafından
Ağzını acmiyo ya kitliyo
0 oy
tarafından
Surekli israr edersen inat eder canim yogurt ver sade yemezse birazcik recelle tatlandir kendi yediginiz yemegin sularına ekmek batir kucuk kucuk ver. Benim oglum 11 aylik asla ona ozel bise yapmadim sofrada ne olursa yer
(903 puan) tarafından
Ekmek korkuyrm ya önünde klrsa
tarafından
Ekmek bogmaz derler bizim orda canim zaten islanmis olcak bide ic kismi olursa cok kolay yutar
0 oy
tarafından
zamanla alisir canim bende alti aylik oldu oyle yogurtla baslasim midesi hassas diye hic vermemistim yiyordu ama suan on bir aylik olmak üzere hicbirsey yemiyor eline veriyorum isirip agzindan cikariyor. 
(903 puan) tarafından
Ek gida ne kdr zor
tarafından
valla ya tek emerken cok rahat oluyordu
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım şuan 5 aylığım ve Dr 15 gün sonra sebze çorbasına başlamamı önerdi ve tarif verdi :)) 6 aydan sonra yoğurt olayları başlayacak :) ama tavsiyem sebzeden önce sakın meyve verme 
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Sevevegi sey bence

Yulaf pisir icine de az pekmez ve hurma isla ez icine koy yesin

Yni sekilde irmikde yapabilirsin yogurt icine meyve kat ver ve sofrada sizle olsun yedikçe siz o da yemek ister benc
(903 puan) tarafından
Irmak isldim şimdi içine şeftali koycam ınsallh yer
0 oy
(29 puan) tarafından
Benim ki de yemedi doktor patates havuç pirinç üçlüsünü önerdi ama yediremedim. Şimdi sadece bal kabağı ve havuç verdim pişince bir iki damla zeytinyağ koydum. Bugün onlara ilave patates ekledim az yiyor ama yedirdim :)) 
0 oy
tarafından
Meyve ver kayısı şeftali tam zamanı meyve sever şekerli olduğu için sebze püresi falan ben bile yemem tatsız tuzsuz çocuk nasıl yesin ben direk kendi yediğimiz yemeklerden verdim valla iyi ki öyle yapmışım şimdi herşey yiyor 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 332 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 548 göst.
18 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
31 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 422 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (407 puan) tarafından soruldu

412,730 soru

12,426,588 cevap

45,507 kullanıcı

Kategoriler

...