0 oy
362 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
Alerjik olanlar bı sıkıntı yaşadınız mı?

10 Cevaplar

+1 oy
(12,523 puan) tarafından
Aşıyı düşünmekten çıldırcaz sanırım :/
(899 puan) tarafından
Şuan da alerjiden öluyorum nefes alamıyorum burnum tıkalı yüzüm gözüm felaket kaşınıyor lanet gitsin bı köye çıktık ne hâle geldim
(12,523 puan) tarafından
Yaaa :(( çok geçmiş olsun canım Dr danışmadın mı bu durumu
(899 puan) tarafından
Alerjim tutmusken aşılama yapmazlar mı acaba
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bende arkadasa dedim sen bi vurun ölmessen bende vurunuyum diye nekadar dusuncelisin dedi :)
(899 puan) tarafından
Hmm değişik:))
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Benim de öyle o yüzden sinovac olucam korkuyorum yine de 
(899 puan) tarafından
Neden sinovac ? Ben biontech olucam
(12,523 puan) tarafından
Ülkecek korkuyoz☹️
(1,091 puan) tarafından
Sorma betüşüm olsak bi dert olmasak bir.
Kuzu biontech alerjik bünyelere önerilmiyor canlı aşı olduğu için yan etkisi çok fazla. Sinovac inaktif aşı o yüzden yan etkileri daha az
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Bende baya allerjik bir bünyeye sahibim yarın 1 hafta olucak çok şükür kol ağrısı ve hafif baş ağrısı dışında bir şikayetim olmadı. Cevremde olanlarında aynı şekilde kol ağrısı oldu bende ekstra bi baş ağrısı oldu
(9,655 puan) tarafından
Sabahları aşırı hapsuruyorum burnum sürekli akıyor burnum kaşınıyor. Neye alerjik vae açıkçası test yaptırmadım ama temizlik yapınca mahvoluyorum..
(899 puan) tarafından
Benim yeşile fındık ağacına kedi tuyune inek tuyune ahır kokusuna ev tozuna halılara yune polene.. alerjiden uyuyamıyorum gözlerim kan çanağı gibi oldu kasinmaktan bogazlarim hep yara yüzüm gözüm şiş..hapsurmaktan canım çıktı sesim travesti gibi:/
(2,494 puan) tarafından
Nefes darlığı oluyor benim de boğaz ağrısıyla genelde mevsim geçişlerinde ya da hava değişikliğinde ondan korktum söylesem mi acaba dedim
(9,655 puan) tarafından
Sorun olmaz dediler bana ama sende gittiğinde alerjinin olduğunu sıkıntılarını söylersin. Alerji ilacı kullanabiliyorsun aşıdan sonrada
(2,494 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Evet hala daha kullanıyorum. Söylerim yine de teşekkür ederim
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Benjm arkadasm da her seye alerjim var diyodu. Korona aşısından önce alerji ignesi mi asisi mi ne yaptırdı önlem olsun diye. Sonra korona asisini yaptı 
(899 puan) tarafından
Emziriyorum bı sıkıntı olur mu acaba
(1,276 puan) tarafından
Hic bilmiyorm malsef
0 oy
(3,019 puan) tarafından
Canım aşı olmadn önce söyle alerjisi olana önce Bi iğne yapılıyo sonra aşı yapılıyo 
(899 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım en iyisi
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Offf benim de aynı. Yarına randevu aldım. Memlekete geldim nefes darlığı başladı yine. Korkuyorum ya
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Ben değil ama halam aşırı alerjik herşeye alerjisi var ilk 3 günü zor geçiyor

İlaçlara da alerjisi olduğu için aşıdan yarım saat sonra dili şişti alerjik olduğu için 1.5 saat hastanede bekletiyorlar

3 günden sonra sorun yaşamadı

Bu arada ilk doz da sadece halsizlik ve kol ağrısı oldu 2.doz da dilde şişme oldu
(899 puan) tarafından
Anladım yaa benim alerjiden bogazlarim çok felaket oluyor hatta gece dilim şişip nefes almamı güçleştiriyor bu da yeni çıktı napicam bilmiyorum çok kötü bir şey peki sinovac mi oldu biontech mi ?
(3,527 puan) tarafından
Biontech oldu canım, sinovacın yan etkisi daha az diye biliyorum
(899 puan) tarafından
Ama biontech daha iyi diyorlar
(3,527 puan) tarafından
Evet canım öyleymiş koruma oranı daha yüksek olduğu için, yan etkisi biraz fazla
Eşim oldu mesela ona hiçbirşey olmadı maşallah kolu bile ağrımadı
0 oy
(1,897 puan) tarafından

Aşı diye diye Corona olacaz:D

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 191 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 656 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 265 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

404,042 soru

12,103,961 cevap

36,422 kullanıcı

...