0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Merhaba ablalarım sağlık ocağına gittim doktor temiz bişey yok dedi başından saldı beni ellerimde su toplaması gibi bişeyler çıkıyor gece çok kaşınıyor avuçlarımın içi acaba ne olabilir hastsneye randevu alamıyorum aşıdan dolayı vermiyorlar bilenler yazabilir mi teşekürler

1 cevap

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Okunmuyor ki 
(115 puan) tarafından
Tekrar attım abla
(115 puan) tarafından
Şimdi oldumu Tekrar attım abla yakından çekince bulanık çıkıyor
(4,060 puan) tarafından
Aynı şeyler Bende de oluyor kanlık bisi değil canım sen cildiyeye gidicekain hemn losyon veriyor geçiyor canım
(4,060 puan) tarafından
Kanda hiç bir sorun yok canım
(115 puan) tarafından
Çok şükür teşekür ederim abla allah razı olsun aşıdan dolayı randevu vermiyorlar birazdaha geçsin alıcam tekrar sağoolasın ablam
(4,060 puan) tarafından
Nasıl aşıdan dolayı cNim bnm biz her hafta hastanelerde mübarek
(115 puan) tarafından
Randevu alamıyorum abla mhrs giriyorum her şeyi tamalıyorum randevu bulunmamaktadır diyir 182 arıyorum ya 5 den sonra arayın diyirlar ya da gece 12 de arayın diyir arıyirum ileri tarihe veriyor kaşıntıdan yatamıyorum ya
(4,060 puan) tarafından
Ya o doktor yok hastanede yada sıralar bitiyor sürekli takipte kalın canım nerede oturuyorsun sen olmazsa hastanenin açılıne git dayanamıyoruz de onlarda yardımcı olur
(115 puan) tarafından
Acile kaç defa gittim ablam krem yazıp gönderiyorlar krem daha kötü yapıyor ellerimi pendikte oturuoyrum abla takip ediyorum hep hayırlısı bakalım tesekür ederim abla
(4,060 puan) tarafından
Bir sene önceye kadar Bn pendikteydim canm gene orda olsam yardımcı olurdum çalıştım hastanede zor oluyor canım ya kıyamam
(115 puan) tarafından
Öyle abla napalım sabretcez çok teşekür ederim allah razı olsun hayırlı akşamlar
(4,060 puan) tarafından
Aynen canım surekli bak randevu ara
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.