0 oy
526 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar oğlum böbreği den ameliyat olcak bugün Ankara'da film çektirdik radyasyonlu madde verdikleri için damardan hamile olduğum için yaklaşmak yasaktı ama ben dayanamadım genede gittim yanında çok üzüldüm yanına giremedim aglayinca sarilamadim gözümün içine baktı gidemedim okadar zoruma gitti ki çıkınca anne diya yanıma geldi ama ben uzaklaşmak zorunda kaldım yavrum diye sarilamadim  bile kuzuma şimdi 6 saat kayinvaldemle duracak sonra yanıma gelcek 24 saat yaklaşma yasak yazıyordu kağıtta ama imkansız o kadar ayrı duramam bensiz nefes almayan bı çocuk şimdi bile durmuyor 2 buçuk yaşında daha ay Allah'ım yavrularimi Koru ikisinide şifa ver yarabbim herkesin çocuğuna çok doluyum çok stresliuim kızlar eşim hergun ağlıyor bende öyle su zamanları atlatalim başka bisy istemiyorum ya ;((

13 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım kızım karnımdayken doktor çok geride kalmış vs dediğinde çok ağlıyordum stres yapıyordum Allah şifa versin inşallah canım dik dur canım 
(285 puan) tarafından
Onun içinde ayrı üzgünüm ikiside benim canım dogmasada daha içimde tasiyorum ikisinide düşünüyorum bu beni daha çok yipratiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şifalar versin evladina canım çok üzüldüm bend benzer şeyler yaşadım anlıyorum seni güçlü ol inşallah bu gunler geçecek oğluna sarilacaksin beterin beteri var 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah tüm yavrulari korusun 
0 oy
(136 puan) tarafından
Allah daha beterinden saklasın canım benim oyle düsün aylarca hastanede yatanlar var tek basına:(
(285 puan) tarafından
Onuda gördük bugün hastanede ama inan kendi canın olunca için daha çok yanıyor Allah'ım sabır versin ben onları anlamam için gerçekten yasmam lazım kimseye yaşatmasın eabbim
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun kuzum. Çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşallah. Çok zor bir durum onu öyle görüp sarılamamak ama karnındakini de düşünmek zorundasın. Allah korusun o radyasyon herkesten çok onu etkiliyor. Üzülüyorsun biliyorum ama karnındaki sabi için uzak durman en iyisi. Sana acılarını göstermesin inşallah 
(285 puan) tarafından
Kimseye göstermesin kimin evladını görsem içimden Allah'ım şifasını ver kimseyi evladiyla sinama diyorum eşim bir taraftan kötü psikolojisi benim öyle doğacak çocuğumuza bile sevinemiyoruz o doğana kadar isallah abisi ilescek
0 oy
(102 puan) tarafından
Bı feginde ne sorunu var genişleme mi ?
(285 puan) tarafından
Evet canım reflü var
(102 puan) tarafından
Benim de bebeğimin böbreklerinde genişleme var
(102 puan) tarafından
Bebegin kaç günlük
(285 puan) tarafından
31 aylık canim
(102 puan) tarafından
Neden ameliyat oluyor ki reflü nasıl bişey
0 oy
tarafından
Allahım kendimi senin yeeine koydum içim gitti gözlerim doldu Rabbim şifa versin yavruna sana da sabır 
(285 puan) tarafından
Amin canım isallah tek isteğim o iyileşsin dünya malinida verseler okadar mutlu etmicek beni inan şuan iyi gorup tamam kurtuldu artık hastanelerden demeye  çok ihtiyacımız var
tarafından
Geçmiş olsin kuzum ya Rabbim şifa versin bol bol
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 
0 oy
(800 puan) tarafından
Çk üzüldüm evlat kadar önemli bir şey yok heralde bu dünyada yazıyı okuyunca babası sn ağladığını söyleyince içim cız eti ağladım işte çok zor RABBIM bir an önce şifalar versin inşallah yüzünüzü gükdrsn Sabrın sonu selametr canm 
(285 puan) tarafından
Hergun düşün düşün kafayı yedik artık çok zor bı süreç bizi bekliyo biliyoruz o ayrı zor geliyor hamileyim herşey tam yapamıyorum son 2 ayım kaldı oyuzden kaldıramıyorum bile o ayrı zor bebeğime haksızlık yapiyo gibi geliyor o ayrı zor çok zor bı durumun içindeyiz Allah'ım tez zamanda cikarain
0 oy
(6,679 puan) tarafından
İcim sızladı inan..Allahım acil şifa versin
0 oy
(213 puan) tarafından
ayy icim gitti ya evlat candir rabbim derman olsun allah sabir versin insallah bir an ince atlatirsiniz 
(285 puan) tarafından
Saol canım isallh rabbim yardim etsin
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin  Çok üzüldüm 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 535 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfo ana (966 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,179 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 375 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cns (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,171 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,181 soru

24,441,285 cevap