uzun olmasın die geçmişi anlatmaycm geçmiş postta var çocuğa pasta al deidm almış ağzıma bir aldım çıkartmam bşr oldu bozulmuş berbat durumda yenilmez dedim çabuk götür bşr dünya para vermiş gitti eve girdi eli boş e hani pasta ya bayanlar vardı orada dedim bozuk dediler yok Biz Baltık güzel paramı vermediler bende pastayı bıraktım geldim sen git iste ya hep böyle ya birşey olsa bana diyor sen hallet sen yap sne konuş nie orada iki tane kız var ya onlara hava atacak param var bak istemiyorum giibi markete gidelim kasiyerle sohbet muhabbet artık herşeyi biliyorlar yok araba alacaktınız noldu yuh benim haberim yok neyse ben gittim bir bağırdım dedim zabotayı Arıcam verin bozuk pastamı birde onlar tadına baksın baktım kız dedi eşiniz dedi ben pastayı düşürdüm tadına bakmadık bile kusura bakmayın eşim dedi değiş kavga ettim yeni pasta aldım müşteri de vardı ya içeride eve geldim elimde poşeti gördü aferin kız almışsın nasıl becerdin bundan sonra alacağı olan arkadaşlarım olursa diyim benim karıyı yolliyim sen iyi toplarsın ya sabır Ya Allah yüzüne tükürdüm deidm senin gibi erkek görünce ağzına düşmüyorum ondan oluyor utanmaz arlanmaz yeter ya valla kalp spazmı geçirdim bunun yüzünden en son mezara koyacak rahat edecek