0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
0123456789

7 Cevaplar

0 oy
(3,881 puan) tarafından
İnşirah dinle  nerede yaşıyorsun hicmi yakının yok gelip gitcek
tarafından
1628494900
(3,881 puan) tarafından
Anladım Allah içine ferahlık versin
-Reklam-
0 oy
(642 puan) tarafından
Aklına şunu getir hep Alan Allah, veren Allah. Bu düşünceleri aklından silmezsen kötü etkilenirsin canım. Nerede, ne zaman ne olacağını bilmiyoruz ki. Bırak yarına çıkmaya, aldığımız nefesi vermeye senedimiz yok. Rabbim uzun, sağlıklı ömürler ver diye hep dua et sen. Dua kapısı açıktır hep, sen tedbirini al, takdiri Allaha bırak ☺️
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(894 puan) tarafından
Onlara bişey olacağından korktuğun an Allahım korktuklarımla beni imtihan etme diye dua et. Meşgale olarak kaliteli güzel dizi ya da film izleyebilirsin. El işi tarzı bişeylerle uğraşabilirsin, yaşadığın yeri araştır bilmediğin gezilip görülecek nerelri var sırayla gezilip görülecek yerleri planla, halk eğitim veya belediye kurslarına falan gidebilirsin
tarafından
Kursa gitme imkanım yok bebeğimden dolayı,burada sosyalleşebileceğimiz bir yer yok ne yazık ki
(894 puan) tarafından
Bi vakıf dernek muhakkak vardır onun kadın kolları falan varsa sana uyarsa muhakkak bir plan program doğrultusunda çalışmalar yapıyorlardır sen de gönüllü eşlik edersin
0 oy
tarafından
Bende de çok oldi bebeğimi kaybettikten sonra hala da kafamdan atamadım el işi yap kendine uğraş bul canim
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Aynı durumdayız. Ben eğlenceli filmler izleyerek bebeğimin komik fotoğraflarını çekerek falan kafa dağıtmaya çalışıyorum. 
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Kız yalnızlık çok zor ya kızınla ilgilen al kızını gez dolaş ancak öyle kafa dağıtırsın 
0 oy
tarafından
cnm biz gurbette diliz ama bizde de oyle komsu vs gun icinde gorusecegimiz kimse yok.. cocukken birini ni kaybettin acaba bilinc alti korkusu mu kaldi sende

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 331 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 121 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,252 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.