Önceki postu hatirlarsnz eşim boşanmak istio demiştim ... Karar verdik bebeğimle evde kalcam oda ister gelsin ister gelmesin umrumda değilsin dedim sürekli bana sen karı mısın sende karı olsaydın diyo daha ne yapabilirim bilmiorm o kadar feda ettim ki kendimden ben feda ederken o kâr etmiş adı fedakarlık olmuş giden hep benden gitmiş ailem onun ailesi sen evinde kal essek gibi bakacak dio tamm ben idare ederim kuru ekmek yerim kiramı faturalarimi yatırsin bebeğim büyüsün çalışırım peki ya bu ruhuma açtığı hasarı nasıl tamamlucam hangi merhem iyi gelecek yarama ona en ihtiyacım olduğu zaman beni yarim yarali bir başıma koydu 40 kurt un arasında kalmış koyun gibiyim çaresiz değil ama kimsesiz gibi babam hasta baya ağır artık yatalak ona üzülüyorum kızım desen özel bir bebek annem desem herkese yetmek için cirpinio hastane ev bebek ve benim yaşadıklarım kafamın içini çok yoruyor ben napcam nasıl kendimi bulcam o gülüşüm nasıl gelcek yerine bu kadar şeyin üstesinden nasıl gelcem asla hayatım onun üstüne kurulu değil ama baharimi bahcemi yıktı dağıttı onunda bahçesi bahar görmesin