Bnm esim herkese cok saygilidir ama bana anneme babama ve kardeşlerime saygili degildir dunyanin en iyi insansini da olsa tek kelimeyle saygisiz olarak anlatirim
iyi hoş ama tek kelimeyle degil iki kelimeyle anlatacak olursam tam bir Odun ve düşüncesiz
O CAN, O AŞK, O EN İYİ EŞ, O EN İYİ BABA
Çok şükür Anası İyiki Onu Doğurmuş Rabbim de Bana İyiki Nasip Etmiş ..
Tek kelime yetmez ki elbette kotu huylari var vazen cekilmez olabiliyoruz birbirimize ama o benim basima gelen en guzel sey ♡♡ nefesim merhametli canim kocam iyikim herseyim o. Rabbim yuvamizin mutlulugunu daim etsin insallah. Biz cok guzel seviyoruz birbirimizi birbirimize bakarken icimiz eriyor boyle bi sevgi Rabbime sukurlerim olsun binlerce♡♡
Bencil gamsız üşengeç tembel.. ama beni seviyo..
Benim eşim tek bir kelime ile anlatılmaz içinden birini şöyle dersen kalas
Tek kelime ile eşim DİREK tir bana gore. Her anlamda dayanagim siginagim gücüm kuvvetimdir kendileri :) evimin direği temel taşım benim
Başkalarının dolduruşuna gelmezse süper biri .. mükemmel bi baba birgün bana birşey olursa gözüm açık gitmez
HUZUR DEPOM ❤
Kabul olmuş en güzel duam eşim:)
Evimin Direği ❤❤❤
tek kelimeyle düşüncesiz odunummmm❤
tek kelimeyle düşüncesiz odunummmm❤ :))) ve birazda kalastirrr :))
Cok iyidir Allah razi olsun ama tek kelime dersen GAMSIZ :)
Çok iyidir eşim ama tam bir BİLMİŞ
iyidir gercekten hosdur ama tek kelimeyle KENDINI BEGENMIS
Tek kelimeyle AŞK'tir :)
Tek kelimelyle evimizin her anlamda hatta dunyanin en iyi babasi ve esi:))
Muhteşem bir eştir :)
CANİÇİİİMM ❤
O AŞK TİR :) ONU COK SEVİYORUM CNM NE YAPARSA YAPSİN SEVGİ AYRİ BİRSEYDİR BİZİMDE ONA KARSİ HATALARİMİZ VARDİR İLLAKİ AMA ODA BİZİ KAPATİR BİZDE ONU KAPATCAZ VE SEVMEYE DEVAM EDCEZ ;)
406,537 soru
12,193,615 cevap
36,725 kullanıcı