0 oy
830 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben de evi bırakıp annemin evine gittim bebeğimi doğuracağım eşim hala arayıp aldır diyor çok üzülüyorum 

17 Cevaplar

+3 oy
(4,893 puan) tarafından
Değişik postların değişik yorumların var senin amacın ne acep 
(6,075 puan) tarafından
Bende onlara bakıyordum sanki sağlıklı değil
(383 puan) tarafından
Nasıl bakılıyor geçmiş postlara
(69 puan) tarafından
Bende merak ettim didem :)
(6,849 puan) tarafından
İsmine tıkla soru soran kişinin tüm cevaplar tüm sorular kısmından detay görürsünüz
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yana yana aramasının sebebi o muymuş ay bi s.ktrsin gitsin ya yapmadan önce tedbirini alacaktı beyzade 
+1 oy
(245 puan) tarafından
Senin için çok zor biliyorum ama sakın öyle bişey yapma onun vebalini öbür dünyada ikinizde veremezsiniz . Allah korusun öyle bişey yaparsaniz Allah bunu senden cikarir. Hepimiz inançlı insanlarız sakın yapma . Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır 
+1 oy
tarafından
Yapmasaymis o zaman önlemini alsaymis korunsaymis bu nasl bi insan töbe töbe
0 oy
(247 puan) tarafından
Ilk gebeliyimmi canım, ama ilkde olsa 2/3 cude nədən aldirasinki o sənin çocuğun
0 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah ne saçmalıyor kız kocan 
0 oy
tarafından
Sakın aldırma kalabildiğin kadar kal annenin evinde gerekirse tehdit et ya ikimiz yada hiç gelmem de
0 oy
tarafından
Sebep neymiş istemiyor bebeği?kazara mı oldu bebek cnm? hayırlısı olsun.
0 oy
tarafından
Allah hep boyle ıstemeyenlere nasıp edıyo zaten . Madem ıstemıyodu yapmasaymıs o bebegın yada senın ne sucunuz var kı
tarafından
Ben istiyorum o istemiyor
0 oy
(70 puan) tarafından
Bu zihniyeti anlamış değilim çocuğu yaparken bunları düşünmemişmi boşver canım dinleme onu bir bebeğin canına kıymak o kadar kolay mı ne olursa olsun doğur bence bebeğini dinleme kimseyi
0 oy
(164,069 puan) tarafından

valla ben seni anlamiyom yaa cok :ermm: degişiksin ne diyim hayirlisi olsun hakkimda 

0 oy
tarafından
O değilde kaynana yolladin mi msj evinize scmaya geliyorum diye
(1,515 puan) tarafından
Yaa :D ahahaha
tarafından
Allah aşkına bu nasıl zihneyt ya o nasıl msj hala aklımda aha
0 oy
tarafından
Ben bunlarin gercek olduguna inanamiyorum nedense pek inandirici gelmedi bana 
0 oy
tarafından
Allah hidayet versin ona 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sende gidip ailenden birinin canını alsana bakalım yapabilecek misin  sen yap bende içşmdeki canlıya kıyayım de
0 oy
tarafından
Postlarina baktımda normal değilsin kiii adam ne yapsın çocuğun geleceğini düşündüğün lden hiç olmasın daha iyi diyordur tedavi olll senin gibiler yüzünden etrafta başı boş katiller dolu
tarafından
Herkes bunalımdan geçebilir bu kadar sert tabir hoş olammis kimin ne yaşadığını kimse bilememz
tarafından
Arkadaşım postlarin saçma sapan şeylerle dolu gelmiş bilip bilmeden konuşuyorsn diyorsun sen normalsn de ben anormalm bir ben değil herkes görmüş
tarafından
Ben gördüm postlarini bilerek konuşuyorum ama bu senin bu kadar sert ve kırıcı şekilde betimleme yapmani gerektirmez iki yazidan ne çok şey anlamışsın da hemen hüküm bicmissin pes doğrusu
tarafından
Ben aldırsn diyince oda gidip aldırmıycak buradaki yorumlara bakarak karar almiycak kadar aklı vardır diye umuyorum.
tarafından
O zaman madem senin lafını dimlemicek boşuna günaha girme bari

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 597 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 671 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 631 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,470 puan) tarafından soruldu