0 oy
163 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kizlar simdi benim 300 gram altınım var kaaynimin yaninda borc diye vermistim esim amca oglunda 115 gr altın almış babası gile ev alçaktı diye simdi esimin bu 115 gr dışında bide 71 milyar borcu var bı yanım altınları ver borcun kapansın rahatla diyo bı yanımda diyo ki ev al otur ama ev fiyatları baya uçuk malum eşimde borçları bitirdikten 2 yıl sonra falan ev alabilirm diyo ha burda kaynanamin oturdugu ev bizim yani kaynimlarla bağlantısı yok çünkü eşim almis simdi napim bilmiyom lutfen bi fikir verin bana kaynım sagolsun altınlarımi 3 yıldır vermemis daha haram etti takma istegi hic yok icimde

2 Cevaplar

0 oy
(123,245 puan) tarafından
kaynin vericekmi 300 grami 
tarafından
Vermek zorunda cnm
-Reklam-
0 oy
(4,969 puan) tarafından
Tam anlayamadım ama kimseye altınını verme derim ,eşine bile. Eger borçlarını ödemekte zorlanmiyorsa verme derim. Borç bi şekilde ödenir ama harcanan altın asla yerine konulmaz.
tarafından
Cnm eşim odiyemiyo çünkü baya borcu var eğer altınları verirsm borcu kapanir ama ben ev alalim diyorum bakiyorum butcemize uygun yok esim diyo ki borclar kapanirsa 2 yila kafar ev alabilirm
(4,969 puan) tarafından
Bilemiyorum kuzum eşine güveniyorsan ev alacağına eminsen verebilirsin. Ama ben olsam vermezdim. Zaten eviniz varmış çok acil değil anladığım kadarıyla ev almanız,tabi senin takdirin.
tarafından
Cnm evimiz var ama kaynanamlr oturuyo yani ya allah muhafaza yatin bigun kaynanamla kayinbabam vefat ederse evi alip satariz yada kullanırız suan biz kiradayiz
(4,969 puan) tarafından
Anladım canım sen boşa kira odemeyelim kendi evimiz olmuş olur diyorsun haklı olarak. Karışık bi durum valla.  Ben bile karar veremedim seni hiç düşünemiyorum.
tarafından
Aynn öyle cnm naoicm hic bilmiyorum valla

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 138 göst.
31 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 281 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde prensannesi236 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 313 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde Ruken kara (686 puan) tarafından soruldu