Kızlar bu sürpriz mi şimdi siz karar verin
Biz ev bakıyoruz taşınmak için bikaç gündür neyse eşim bikaç kez gidip evlere baktı İnternet yen baktıklarımıza. Sonra dün yine gitti bi eve baktı görüntülü aradı beni emlak adamdı evi gösterirken gördüm beğenmedim evi felan çıktı sonra ordan aradan zaman geçti bana wp den kontrat resmi atmış bendw aradım niye görüntülü aramadın diye eve bakmadım beğenmezsem felan dedim aşkım dur ya sürpriz olsun dedi akşam geldi baktım telinde emlak yazıyo bi esmer kadın bende bu ne dedim iste evi tuttum ya ordaki emlak ee dedim beni kadın var diye mi aramadın kızdım baya yok kadın cok iyi elazığlı felan dedi tabi ben daha da delirdim sen nerden biliyorsun dedim sohbet mi ettin diye kızdım numarayı felan aldım sabauçh telefondan aradım emlak mı diye kontrol etmek için evet emlakçıymış sonra wp den bana yazdı hanfendi bişi sorucam numaram ilanlarda yok nasıl buldunuz numaramı bende eşim arkadaşı vermiş dedim attım yani kim olduğumu söylemedim emlakçı değil misiniz dedim evet dedi gelicez diye zarf attım evi görmeye gelin tamam dedi ama. Herneyse konu şu eşim kadın emlağı görünce beni aramaması şu 3 4 yıldır sürpriz yapmayan adam sanki bana ev almış sürpriz yapmak istedim diyo çok sinirliyim dünden beri şimdide işi yok dışarda arkadaşı ile ben kovdum