0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
Kızlar bu sürpriz mi şimdi siz karar verin

Biz ev bakıyoruz taşınmak için bikaç gündür neyse eşim bikaç kez gidip evlere baktı İnternet yen baktıklarımıza. Sonra dün yine gitti bi eve baktı görüntülü aradı beni emlak adamdı evi gösterirken gördüm beğenmedim evi felan çıktı sonra ordan  aradan zaman geçti bana wp den kontrat resmi atmış bendw aradım niye görüntülü aramadın diye eve bakmadım beğenmezsem felan dedim aşkım dur ya sürpriz olsun dedi akşam geldi baktım telinde emlak yazıyo bi esmer kadın bende bu ne dedim iste evi tuttum ya ordaki emlak ee dedim beni kadın var diye mi aramadın kızdım baya yok kadın cok iyi elazığlı felan dedi tabi ben daha da delirdim sen nerden biliyorsun dedim sohbet mi ettin diye kızdım numarayı felan aldım sabauçh telefondan aradım emlak mı diye kontrol etmek için evet emlakçıymış sonra wp den bana yazdı hanfendi bişi sorucam numaram ilanlarda yok nasıl buldunuz numaramı bende eşim arkadaşı vermiş dedim attım yani kim olduğumu söylemedim emlakçı değil misiniz dedim evet dedi gelicez diye zarf attım evi görmeye gelin tamam dedi ama. Herneyse konu şu eşim kadın emlağı görünce beni aramaması şu 3 4 yıldır sürpriz yapmayan adam sanki bana ev almış sürpriz yapmak istedim diyo çok sinirliyim dünden beri şimdide işi yok dışarda arkadaşı ile ben kovdum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Konu ev almak değil de senin kıskançlığın olmuş kız :D ama cidden bende olsam nereli olduğunu nerden biliyorsun der kızarım haklısın o konuda ama kötü düşünme, benimde eşim Elazığlı

(2,589 puan) tarafından
Hayır kuzum yanlış anlama konu sohbette nereli olduğuna kadar gitmiş olması çok sinirlendim ya ben olsam eve bakarım kontrat yaparım oldu bitti kalkıp elin adamına nerelisin cart curt sormam ama o sormuş ki başka şeyler de konuşmuştur
tarafından
İşte ev alırken konu konuyu açıyor canım onlarda sırf ev satmak için sohbet mubabbet yapıyorlar kötü düşünme balım
(2,589 puan) tarafından
Şahsi nosunu niye vermiş peki
-Reklam-
0 oy
(123,010 puan) tarafından
biraz eşsek şakasi gibi olmis
(2,589 puan) tarafından
Şaka mı da varlık mı anlamadım
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Belkide gerçekten sürpriz yapmak istedi ama evide ikinizin beğenmesi lazım yani bilemedim..
(2,589 puan) tarafından
Kuzum bu pasta elbise değilki yada ev almıyor ki sürpriz yapsın kiralıyoruz ne sürprizi boş konuşmalar işte çıldırdım
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ayyy bana gorede ters böyle şeyler burnundan getirrim hatta evden bile def ederim git otur o kadınla otur derdim ne demek bana sormadan ev tutmak... Ha emlakçı kadın olurr ama ben olmadan öyle birşeye kalkışamazz
(1,033 puan) tarafından
Off bide smdi birşey diyecem linç yiyecem ama kesinlikle kendini bilen ağır hanım hanımcık kadınlara lafım yok ama kendini bilmez çok kadın var...rabbim demiş cehennemin 4 de 3 kadınlarla dolacak diye rabbim şeytana uydurmasn.
(1,033 puan) tarafından
Bide aklıma takıldı numaran ilanlarda yoksa niye numaranı veriyor eşine ki bilemedim ya çok şüpheciyim off
(2,589 puan) tarafından
Bende ondan çıldırdım
(1,033 puan) tarafından
Eşine kafana takilani sor akşam içine atınca daha çok büyüyor emin ol.
(2,589 puan) tarafından
Sabahtan beri ağzına ediyorum onun ittttt ya çok sinirliyim
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Yani diğer evde arayıp bunda niye aramıyor hadi geç bide kontrant falan bende sınır olurdum hak verdim sana hatta hayırdır kadını beğendin o gazla evi mı aldın derdim:)
(2,589 puan) tarafından
Bende aynısını dedim dün geceden beri tartışıyoruz valla kadını bir nevi de wp den takip etmek için aradım
(9,550 puan) tarafından
Sosyal medyayada numarasını yaz emlakçı ya sayfası açıktır ama o kadara gerek yok çok takılirsin sonra
(2,589 puan) tarafından
Yokki kadın nosu kendi dedi bu numarayı nerden aldınız
0 oy
(3,097 puan) tarafından
O değilde kadının numarası ilanda yokmuş. Demekki iş numarası ayrı kadin kendi özel numarasını mı vermiş yani. Çünkü emlakçı ilanlarında numara olur
(2,589 puan) tarafından
Aynen galiba canım bana wp den pardon numaram ilanda yok nerden buldunuz yazdı çünkü
(3,097 puan) tarafından
Ev tutmanın sürprizi olmaz zaten. Hee ev taşıma planınız yoktur sen evden memnun değilsindir belki o zaman bi nebze anlarım. Zaten siz ev bakıyorsunuz. Begenseniz tutacaksınız bunda sürpriz olacak bişey yok.
(2,589 puan) tarafından
Malll oğlu mal işte
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Yalnız demekki kadın herhese numarasını vermiyor nerden aldın dediğine göre 
(2,589 puan) tarafından
Yaa bak bende sabah buna çıldırdım eşim de diyor ki evi tuttuk ya emlakta çalışıyo ee dedim kontratta başka bir adamın adı var sinir krizi geçiyorum ayrıca yarın evi temizlemeye gidiyormuş
(14,696 puan) tarafından
Kim temizleyecek kız evi
(2,589 puan) tarafından
Temizlikçi tutucakmışşşşşş
(14,696 puan) tarafından
Sende git canım boş bırakma başını o ne öyle kadın işlerine ksrisiyor esin
0 oy
tarafından
Evet ilginç bir konu daha tabi kavga edilmesi lazım hemde acil adamlara  acıyorum ya :)) 
(2,589 puan) tarafından
Acınma acınıcak hale düşersin :))
0 oy
(2,449 puan) tarafından

Benim eşimde emlakçı ama genelde o arayan müşterilere soruyo nerelisiniz, kaç yaşındasınız, ne iş yapıyorsunuz diye :) müsteriyi tanımadan ev veremiyorlar haliyle. Ama eşime nerelisin diye soran oluyo mu bilemedim :D 

(2,589 puan) tarafından
******** olursa sorar böylr canım
0 oy
tarafından
Valla cnm biraz canın sıkılır söyleyeyim kadın resmen art niyetli vermiş şirket numarasıni niye vermemiş hayırdır birde eşimde demek kii yakın davrandı kadın niye durup dururken versin kii ışık görmüş belli ne yap et bırak taşınma 
(2,589 puan) tarafından
Kapora vermiş
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Ayh bizde ev alacaktık emlakci kadındı eşim asker ben gidip baktım eve tel eşim muhatap olmuştu 

Kadının gösterdiği evleri beğenmedim eşimin yanına döndüm baktım kadın emlakci diye kayıtlı durumlara bakıyor kadın Antalya da barda videolar atmış 

Hayırdır niye silmedin lazım olur dedi bir daha göreyim lazımi görürsün dedim  

Sonra başka ev daha baktık emlakci erkek adam adres için benim numara mı aldı kendisi delirdi nasıl kaydeder misim diye kendileri yapınca sorun yok aklıma geldi sinir oldum :)
(2,589 puan) tarafından
BU ERKEKLER VARYA KARAKTER YOKSUNU
(14,407 puan) tarafından
Oyle demeyeyim de
Art niyetli kaydettiğini düşünmüyorum eşimin ama rahatsız olmuştum
(2,589 puan) tarafından
Benimki öyle gevşek

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 441 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Omurmete (2,928 puan) tarafından soruldu
0 oy